НовиниЧеркащинаТальнівчанка розповіла про кар’єру моделі в Італії

Тальнівчанка розповіла про кар’єру моделі в Італії

-

- Advertisment -

Тетяна Євграфова з Тального на Черкащині – юристка за освітою, нині ж активно розвиває кар’єру моделі в Італії. Про свою роботу вона розповіла виданню “Вісті Черкащини”.

модельФото – “Вісті Черкащини”

Тальнівчанка розпочала кар’єру три роки тому: «Це випадок, шанс, який я використала», – каже дівчина. Звісно, італійські фотографи просто не могли оминути увагою чарівну українку з довгим рудим волоссям, ідеальною фігурою, стрункими ногами та щирою посмішкою, яка постійно грає на сяючому обличчі.

модельФото – “Вісті Черкащини”

– Зараз я мешкаю на Півночі Італії в місті Генуя. Переїхала саме сюди, бо раніше, подорожуючи, мені сподобалась тамтешня колоритна природа, море, гори, люди і загалом це романтичне портове місто, – розповідає Тетяна. – Якось один із фотографів, побачивши мене, запропонував зробити фотосесію і я погодилась. Вже після перших публікацій в інстаграмі мені почали писати інші фотографи з різних міст. Власниця однієї студії краси, де зазвичай я робила макіяж на фотозйомку, запрошувала мене на місцеві покази, я знайомилась з різними відомими людьми і рекламувала її студію. Ось так «сарафанне радіо» і моє руде волосся дали мені можливість реалізовуватись в моделінгу.

модельФото – “Вісті Черкащини”

Тетяна зізнається, що в дитинстві, як і всі дівчатка, мріяла стати моделлю, проте ніколи не вважала себе красунею.

– У мене були інші плани на життя, хотіла розвиватися в юриспруденції. Думаю, ці знання ще обов’язково знадобляться мені в житті, – продовжує співрозмовниця. – Зараз мені подобається те, чим я займаюсь. Моделінг додав мені впевненості в собі, я познайомилась з професіоналами своєї справи: візажистами, дизайнерами, власниками магазинів, перукарями, фотографами, відеомейкерами, моделями, в яких переймала досвід. Брала участь у створенні рекламних роликів, відеокліпу, мої фото надруковані у французькому журналі «Malvie» та на обкладинці відомого іспанського журналу «Vous».

модельФото – “Вісті Черкащини”

Кілька тижнів тому я працювала в місті Маріна ді Каррара в рамках дуже цікавого фото і відеопроєкту. Ця зйомка була найдовша з усіх тих, що я мала до цього, – 10 годин. Але, найчастіше, моя робота – це фотосесії для поповнення портфоліо різних фотографів.

Найважливішим критерієм у модельному бізнесі є форма тіла. Аби підтримувати необхідні стандарти, Тетяна переконана: треба постійно займатись спортом.

– Спорт – це невід’ємна частина мого життя. Я не маю якогось особливого харчування чи дієт, просто регулярно займаюсь спортом, – каже дівчина.

Фото – “Вісті Черкащини”

Тетяна також розповіла, що у вільний час зазвичай подорожую Італією. Кілька разів була в Монако й Мілані. каже, любить ходити з друзями в гори, влітку – відпочивати на морі. Крім цього, дівчина продовжує навчатись – наразі вона студентка Генуезького університету, вивчає політичні науки.

модель

Фото – “Вісті Черкащини”

Читайте також: Екопарк у Дахнівці просять облаштувати жителі Черкас

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська міська рада придбала бус для ЗСУ

Колектив ЧМР на чолі з міським головою придбали мікроавтобус «Wolksvagen» та передали на потреби військовим. Про це повідомляє Анатолій...

Антициклон «GUSTAV» принесе спекотну погоду на Черкащину

Найближчі три дні погоду на Черкащині визначатиме антициклон «GUSTAV», який забезпечить маловітряну, суху та спокійну погоду. Про це повідомляє...

Цікаве:

Чи легко вибрати нерухомість у Чернівцях

Наразі не потрібно їхати у місто вашої мрії, аби...

Чудо-тканина фліс: особливості й переваги

Фліс є синтетичним аналогом шерсті. Попри таку складову, ця...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x