додому Новини Черкащина Талановиту молодь Черкащини запрошують взяти участь у цікавому конкурсі

Талановиту молодь Черкащини запрошують взяти участь у цікавому конкурсі

0

Щорічний мальовничий пленер в селі Шевченкове, Звенигородського району, з популяризації Шевченківського краю "Тараса пензлі оживають" відбудеться 21-23 червня. Нині ж організатори запрошують позмагатися за призові місця мистецького фестивалю. Про це повідомляє прес-служба Черкаської ОДА.

Захід проходить за двома напрямками, художній та літературний пленери, та відбуватиметься у два етапи.

Так, учасники художнього пленера повинні до 10 травня 2019 року надіслати конкурсну роботу на тему: "Знакові події в історії України", за адресою: 18000, м. Черкаси, вул. Благовісна, 170; Черкаський міський будинок культури імені І. Кулика, Art – студія "Глорія", Чуприна Ганна Юріївна, тел. 063 389 27 76, або залишити черговому.

Також, до 10 травня 2019 року учасники літературного пленера повинні надіслати конкурсну роботу на тему: "Ну щоб здавалося слова…" на електронну пошту: spilka_cherkassi@ukr.net; kaflit@ukr.net . Контактна особа: Галаєва Оксана Миколаївна, тел. 096 662 59 53;

Вікова категорія учасників від 14 до 19 років. Конкурсанти, які отримають найвищі бали, будуть запрошені до участі у ІІ етапі конкурсу.

Як повідомляв сайт vikka.ua, місцеві жінки позмагались за титул "Файна пані Черкас 2019".

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version