додому Новини "Так це хамло ще й з Черкащини?!" – нардеп не пускав жінку-колегу...

"Так це хамло ще й з Черкащини?!" – нардеп не пускав жінку-колегу до трибуни (ФОТО)

0

Під час сьогоднішнього засідання Верховної Ради народний депутат по жашківському округу Валентин Ничипоренко не пускав колегу Ірину Геращенко до трибуни.

Про це народна депутатка родом із Черкас повідомила у Facebook.

"Навіть не знаю, як звуть цього дядька в картатому піджаку, і якими такими шляхами він пробив собі шлях у ВР, і чим прославився, окрім сьогоднішнього безтолкового блокування трибуни. Він намагався мене сьогодні не пустити до трибуни виступати. Потім вибачався – і він, і його бос Хомутинник. Але як же задовбали ці дядьки – " політики" – " депутати", що двох слів, окрім "ладно, хай дєвачка виступіт" зв'язати не можуть. Де вони взялися? Де вони вчилися? Що вони вміють? Хто їх сюди протяг? Скільки вони псуватимуть карму цього багатостраждального приміщення? Чому ніхто не задається питанням : навіщо вони тут і як вони потрапили в депутати? Як на мене , то краще вже дівчата-співачки, вони хоч неагресивні і симпатичні): А якщо серйозно- то терміново потрібно вводити відкриті списки", – написала Ірина Геращенко, опіблікувавши фото Валентина Ничипоренка.

Опісля її неабияк здивувала інформація про те, що нардеп обраний на одному з черкаських округів.

"Так это хамье еще и с родной Черкащины?… Тогда буду еще более сурова. У нас мужчины традиционно и исторически суровы, но вежливы. Козаччина, Холодный Яр. В своем характере я это чувствую", – додала Геращенко.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version