НовиниБезпекаТабурець у Смілі перевірив укриття: результат здивував

Табурець у Смілі перевірив укриття: результат здивував

-

- Advertisment -

Голова Черкаської обласної військової адміністрації Ігор Табурець перевірив укриття у смілянських школах. Він зазначив, що  нині місцеві влади активно готуються до навчального процесу на Черкащині. Натепер укриття рекомендовані у 318 закладах із 479. Про це Ігор Табурець повідомив на своїй сторінці в мережі Фейсбук.

школа укриття

«Якщо говорити про школи, то батьки вирішуватимуть, в якому форматі навчатимуться їхні діти. Нині триває масштабне опитування. Наше ж завдання спільно з освітянами та місцевою владою – подбати, щоб заклади були готові як до онлайну, так і офлайну», – зазначив голова Черкаської обласної військової адміністрації.

За його словами,  спеціально створені комісії із представників ДСНС і цивільного захисту вже обстежили всі школи області. Натепер укриття рекомендовані у 318 закладах із 479. У решті їх або неможливо облаштувати через архітектурні особливості, або ще тривають ремонтні роботи.

Ігор Табурець відвідав Смілу, де перевірив уриття в деяких навчальних закладах. Система оповіщення, належно облаштовані укриття, навігація шляхів евакуації, запас ліків, води та їжі – тепер усе це додалось до звичних вимог до закладів.

«Приємно вражений, як наші освітяни ще й творчо підходять до справи, створюючи зручності для школярів. В одній із шкіл обладнали медичний пункт», – говорить Ігор Табурець.

Нагадаємо, у період з 4 по 11 серпня департаментом освіти та гуманітарної політики м. Черкаси проводилось опитування серед батьків, щодо бажаної форми навчання дітей з першого вересня. У місті було опитано 26 784 особи, а це 93% батьків. Опитування проводилось серед батьків усіх класів. За дистанційне навчання проголосувало 18 839 (70,3%), за очне навчання – 5 146 (19,2%), за змішану форму навчання – 2264 (8,5%), за індивідуальну – 535 (2%).

Читайте також

На Черкащині в лісі знайшли артефакти часів графа Потоцького (ФОТО)

Приєднуйтеся до телекомпанії ВІККА:

Читайте новини на сайті: https://www.vikka.ua

Підписуйтеся на Telegram: https://t.me/vikka_news

Коментуйте в Facebook: https://www.facebook.com/TelekanalVIKKA

Дивіться в Instagram: https://www.instagram.com/vikka_tv

Підтримайте донатами: А-банк 5375235110071785

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські поліцейські вилучили у чоловіка більш ніж півкілограма наркотиків

У Черкасах поліцейські вилучили у чоловіка вдома більш ніж півкілограма наркотиків, які він готував до збуту. Повідомляє Поліція Черкащини. У...

У деякі медичні заклади Черкас повернули теплопостачання

КПТМ “Черкаситеплокомуненерго” відновило подачу теплоносія у частину медичних закладів міста Черкаси. Про це повідомляє пресслужба комунального підприємства. Через похолодання керівники...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x