додому Новини Черкащина Табурець про черкаських підприємців: «Вони готові були віддати бізнес»

Табурець про черкаських підприємців: «Вони готові були віддати бізнес»

0

Голова Черкаської військової адміністрації Ігор Табурець поділився своїми враженнями від першої зустрічі із великим бізнесом області. Саме тоді він хотів залучити великих гравців до розвитку і допомоги обласній владі. Про це він розповів під час ефіру телекомпанії ВІККА (щоб переглянути відео, доскрольте до кінця повідомлення)

«Свої висновки щодо кожного з них я зробив під час першої зустрічі із бізнесом. У мене склалося враження, що кожен з них готовий був віддавати всі і навіть свій бізнес, заради перемоги», – зазначив він.

Ігор Табурець розповів, що кожен підприємець, керівник бізнесових структур були і є відповідальними. Не лише в плані сплати податків, але й у волонтерстві та допомоги ЗСУ.  Як один із тісних прикладів взаємодії він назвав передачу підприємцями до Черкаської обласної лікарні рентген апаратів.  

ck-oda.gov.ua

«Я думаю, що основна частина бізнесменів зрозуміла, що краще допомагати до того, як  ворог далеко. Бо коли ворог близько, то там уже працюють військові і допомога бізнесу вже буде нераціональною», – зазначив голова військової адміністрації.

За його словами, у січні-лютому черкаська область мала перевиконання по збору податків. А вже у березні пішов спад. Очікується недоотримання близько 100 млн. грн. в обласний бюджет.

YouTube video player

Читайте також

Компанія із Черкас дала аграріям продукцію в кредит, бо вірить в перемогу

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version