додому Новини Черкащина Табурець: двом чоловікам, які хотіли заволодіти підприємством на Черкащині, оголошені підозри

Табурець: двом чоловікам, які хотіли заволодіти підприємством на Черкащині, оголошені підозри

0

Двом жителям Кропивницького, які хотіли заволодіти майном ТОВ «Красногірське», оголошено про підозри. Нині проводяться обшуки та слідчі дії. Про це повідомив голова Черкаської військової адміністрації Ігор Табурець.

«Як і обіцяв, тримаю на контролі справу щодо «Красногірського олійного заводу». Правоохоронці працюють. Зокрема, слідством встановлено, що майновими правами ТОВ шляхом підроблення документів заволоділи двоє кропивничан», – зазначив Ігор Табурець.

Зловмисникам оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення. Вирішується питання щодо обрання їм запобіжного заходу. Досудове розслідування триває.

«Думаю, незабаром буде інформація і щодо замовників. Цей кейс має бути сигналом для всіх підприємців: ваші інвестиції будуть захищені на Черкащині, а покарання невідворотне», – зазначив голова Черкаської ОВА.

Нагадаємо, що 17 березня «нові власники» трьома автомобілями прибули до офісу ТОВ «Красногірське», що в селі Антипівка, Золотоніського району. Невідомі люди проникли на територію і стали господарювати.

Хронологія подій:

17 березня «нові власники» трьома автомобілями прибули до офісу ТОВ «Красногірське», що в селі Антипівка, Золотоніського району. Невідомі люди проникли на територію і стали господарювати.

Ситуація, що трапилося в Золотоніському районі, є кричущою. Правоохоронні органи відреагували своєчасно. Ситуація на контролі в обласній адміністрації.

Асоціація виробників молока подякувала голові Черкаської ОВА Ігорю Табурцю за те, що він взяв під контроль справу із спробую рейдерського захоплення ТОВ «Красногірське».

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version