НовиниЧеркащинаСвято богатирської сили зібрало на Чорнобаївщині спортсменів зі всієї...

Свято богатирської сили зібрало на Чорнобаївщині спортсменів зі всієї України (ФОТО)

-

- Advertisment -

Уже вкотре Всеукраїнське свято богатирської сили на призи пам’яті Івана Піддубного зібрало спортсменів, представників влади, громади, звичайних жителів у селі Красенівка Чорнобаївського району. Свято на честь нашого земляка, всесвітньовідомого борця, шестиразового чемпіона світу з боротьби Івана Піддубного не втратило своєї масштабності й цього року, пише пресслужба відділення НОК України у Черкаській області.

Програма заходу була насиченою та різноплановою: богатирське шоу "Найсильніша людина свята-2019", показові виступи спортивних клубів та федерацій, танцювальний батл, концертна програма, а також виставки-продажі, святкова лотерея, конкурсно-розважальна програма для дітей та дорослих, частування, фото-відеоконкурс, Спаський ярмарок та святкова дискотека.

Участь в турнірі з греко-римської боротьби, що тривав упродовж всього дня, взяли спортсмени різних вагових категорій з різних куточків України та ближнього зарубіжжя. Численною була й глядацька та вболівальницька аудиторія.

Підтримати спортсменів завітали на свято почесні гості, серед них – голова Черкаської облдержадміністрації Ігор Шевченко, який вже не вперше відвідує цей захід.

"Дійсно, дуже непросто, але важливо підтримувати цю чудову традицію саме зараз, у непростий для України час бойових дій. Дякую організаторам, що пам’ятаєте, що 28-ий рік поспіль тут, на батьківщині Піддубного, змагаються найкращі борці. А наша молодь може брати приклад і пишатися тим, що саме наш земляк став шестиразовим чемпіоном і прославив українську силу на весь світ!" – відзначає Ігор Шевченко.

Уболівали за учасників й представники відділення Національного олімпійського комітету України в Черкаській області, Олімпійський чемпіон Андрій Хіміч.

Андрій Хіміч і передав олімпійський вогонь на свято борцеві з Маріуполя Євгенію Советі, який і запалив його на п’єдесталі. Також на святі пролунало звернення з телеекрану від українського борця греко-римського стилю, призера Олімпійських ігор Жана Беленюка.

Організатор свята, Президент федерації греко-римської боротьби в Черкаській області Петро Душейко під час свята відзначив, що вже за два роки – в 2021 – відзначатимуть 150-річчя від дня народження Івана Піддубного, тож планують підготуватися до цієї дати належним чином та організувати свято на найвищому рівні.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині визначили найкращого спортсмена місяця.

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащан попереджають про можливість підтоплення

Черкаські синоптики попереджають жителів Черкаської області про можливість підтоплення з 18 до 23 квітня. Про це повідомили у пресслужбі...

Неподалік Умані вантажівка зіштовхнулася з легковиком

Неподалік Умані сталася дорожньо-транспортна пригода. Вантажний автомобіль зіштовхнувся з легковиком Renault Duster. Про це повідомляє Уманське районне управління поліції. За...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x