додому Новини Черкащина Святкували день народження депутата, вклонялись Кобзарю і провели сесію: міський голова розказав...

Святкували день народження депутата, вклонялись Кобзарю і провели сесію: міський голова розказав подробиці канівської пленарки

0

Під час покладання квітів до могили Кобзаря всі 22 черкаських депутати вимагали провести сесію прямо в Каневі. Цим вимогам і підкорився міський голова 22 серпня. Про це Анатолій Бондаренко повідомив у спілкуванні з журналістами після іншого сесійного засідання, вже 23 серпня, передає кореспондент vikka.ua.

"Ми поїхали вітати Романа Дісканта з Днем народження, вклонитись могилі Кобзаря. Там я просто виконав прохання депутатів", – пояснює міський голова.

На питання журналістів, чи завжди бере з собою печатку міської ради на святкування іменин депутатів, мер відповів, що завжди керується тільки законом. А з печаткою та бланком має повне право ходити будь-де, називаючи їх особистими документами міського голови. І додає: канівську сесію вважає легітимною. Адже присутніми були 22 обранці й міський голова. Відтак, кворум зібрався. Бондаренко заявляє, що й на звернення опозиційних депутатів, які ще 11 липня попросили його зібрати сесію відреагував так само: зібрання скликав аж на 23 серпня.

Те, що серед 22 присутніх на канівській сесії обранців п’ятеро – відкликані і, згідно ухвали суду, не можуть брати участь у сесійних засіданнях в якості депутатів, міського голову не хвилює. Адже, каже, що не визнає їх відкликання.

Відсутність на засіданні своїх партійних колег-"батьківщинівців" мер пояснив так: троє сьогодні опинились за кордоном, ще троє – за межами міста.

Як повідомляв сайт vikka.ua, сесія Черкаської міської ради знову не зібрала кворуму.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version