НовиниЧеркащинаСвяткова роль в "ляльковому театрі": черкаський депутат роздавав чужі...

Святкова роль в "ляльковому театрі": черкаський депутат роздавав чужі подарунки

-

- Advertisment -

Пафосні слова, яскраві фотографії, щасливі обличчя дітей та півтора десятки затеганих чиновників та депутатів – так відзвітував перед своїми підписниками у Facebook депутат міської ради Юрій Тренкін. Народний обранець вітав з Днем захисту дітей юних пацієнтів психоневрологiчного вiддiлення РОЦ "Астра" і обіцяв не зупинятись на досягнутому. Проте за гарним антуражем в руках народного обранця черкащанка угледіла подарунки, які напередодні сама купила дітям за свої ж кошти. За дискусією, що розгорнулась, спостерігав і сайт vikka.ua

За власною ініціативою жінка придбала подарунки для малечі і передала до медичного закладу, забажавши залишитись невідомою. Просто хотілось зробити приємне до свята. Але вже наступного дня соцмережа розказала їй про доброго депутата-благодійника, який вручав дітлашні придбані нею іграшки.

Відповідь пана Тренкіна не забарилась, однак і ясності не додала.

"Подарунки привезли на свято, в тому числі й куплені за власний кошт, завжди намагаємось реагувати та допомагати дітям, що проходять лікування в медичних закладах міста", – написав депутат.

Не забув згадати і про 1 млн. гривень із міського бюджету, які виділені в 2018 році на потреби РОЦ "Астра". Однак в дискусії мова йшла зовсім не про бюджетні кошти, які щороку повинні закладатись на розвиток медичної сфери в місті, і не про ляльковий театр, який завжди безоплатно дарує свято хворій малечі. А про те, що хтось намагається чужі надбання видавати за свої чесноти.

Вже пізніше в коментарях Юрій Васильович пригадав, що подарував оздоровчому центру ще й кондиціонер, адже дуже переймався комфортом малюків у ігровій кімнаті. А ще згодом зізнався – придбав кліматичну техніку власнокоштом. Навіть касовий ордер на покупку та монтаж показав. Прибутковий документ датований ще 30 травня. Чому ж тоді про такий важливий для дитячого комфорту подарунок народний обранець не згадав одразу, не зробив красномовне фото? Адже не варто ховати гарні й щирі вчинки, особливо, коли вони – заради дітей. 

До інтернет-дискусії долучилась головний лікар РОЦ "Астра" Ірина Волощенко. Вона й спробувала прояснити ситуацію. Керівниця розповіла, що з усіх благодійників, які долучились до створення свята для малюків, присутнім був тільки пан Тренкін, тому йому й довірили роздати презенти.

Головний лікар запевнила, що кондиціонер від Юрія Тренкіна таки доставлено  до центру й він чекає встановлення. Якщо це дійсно так, то за "Астру" можна лише порадіти. Адже комфорт пацієнтів та належне оснащення медичних закладів  – понад усе, навіть якщо ціна таких багатих дарунків – скандальний допис у соцмережі. 

Як повідомляв сайт vikka.ua, екс-секретар міської ради розповів, чому Юрія Тренкіна переслідують

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська прокуратура досягла зміни рішення суду у справі грабіжника, який напав на літнього чоловіка

Прокуратура домоглася зміни рішення суду першої інстанції у справі 36-річного грабіжника, який напав на літнього чоловіка. Про це повідомляє...

Чи буде інтернет в Черкасах у випадку блекаутів: Лаут відповів

Інтернет у жителів Черкас під час блекаутів буде. Про це журналістам vikka.ua розповів очільник черкаської компанії провайдера «McLaut» Віталій...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x