НовиниЧеркащина"Свободівець" пояснив, чому не критикує владу Зеленського (ВІДЕО)

“Свободівець” пояснив, чому не критикує владу Зеленського (ВІДЕО)

-

- Advertisment -

Андрій Іллєнко, ексдепутат ВР і екскандидат по Золотоніському округу в Черкаській області, нині не критикує чинну владу. Хоча рік тому під час довиборів був активним опонентом провладного кандидата. Свою позицію він прокоментував в інтерв’ю телеканалу ВІККА. (щоб переглянути відео, доскрольте до кінця новини)

«Я до початку війни активно критикував владу, представників цієї влади. Коли були вибори на Черкащині, я був активним опонентом владного кандидати. Я не відмовляюсь від того, що тоді казав. Але зараз наступив момент. Йде тотальна війна за існування українців, як нації, і України, як держави», – зазначив Андрій Іллєнко.

За його словами, 100 років тому між українцями (Петлюрою і Вінніченком) почалися сварки. І зрештою Україна програла.  Він не хоче повторення тієї історії.

«Сьогодні бути в опозиції під час війни – це дивна логіка. Це тонка грань, де починається критика заради критик, хайп заради хайпу. Я не думаю про наступні вибори, про те, скільки я можу набрати голосів. Ми думаємо про те, як зберегти країну, нашу землю», – розповів політик.

Андрій Іллєнко не бачить приводів, що відбувається тотальна зрада. Він переконаний, що наступні вибори розставлять все на свої місця.

Читайте також

У Черкасах чоловік із цигаркою «спалив Москву» (ВІДЕО)

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська міська рада придбала бус для ЗСУ

Колектив ЧМР на чолі з міським головою придбали мікроавтобус «Wolksvagen» та передали на потреби військовим. Про це повідомляє Анатолій...

Антициклон «GUSTAV» принесе спекотну погоду на Черкащину

Найближчі три дні погоду на Черкащині визначатиме антициклон «GUSTAV», який забезпечить маловітряну, суху та спокійну погоду. Про це повідомляє...

Цікаве:

Чи легко вибрати нерухомість у Чернівцях

Наразі не потрібно їхати у місто вашої мрії, аби...

Чудо-тканина фліс: особливості й переваги

Фліс є синтетичним аналогом шерсті. Попри таку складову, ця...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x