НовиниЧеркащина"Свободівець" готовий понести відповідальність за нетверезе керування та скласти...

"Свободівець" готовий понести відповідальність за нетверезе керування та скласти мандат

-

- Advertisment -

Депутата обласної ради від "Свободи" Віталія Чміля днями патрульна поліція спіймала нетверезим за кермом. Він намагався втекти від правоохоронців та уникнути відповідальності. За непокору на Чміля одягли наручники і повезли на експертизу в наркодиспансер. У коментарі кореспонденту vikka.ua депутат сказав: готовий понести відповідальність перед виборцями та партією. Він впевнений, що його підставили.

"Мене було затримано по факту. Поведінку я вважаю свою по відношенню до поліції неправильною, а ступінь моєї провини вирішить суд. Я готовий понести будь-яку відповідальність та скласти мандат, якщо це буде потрібно, – говорить Віталій Чміль. – Коли я побачив поліцію, то дуже розхвилювався. Я зрозумів, що це було замовлення на мене, адже за мною слідкували від самого кафе, де я сидів. Можливо б, до кишені підкинули якісь наркотики, тому моя поведінка у певній мірі була неадекватною".

Голова обласного осередку "Свободи" Юрій Ботнар каже, що Чмілю, найімовірніше, "світить" дисциплінарне стягнення. Воно може бути різним – від догани і до складання мандату. У деяких випадках можливе навіть виключення з партії.

"Ми зараз вивчаємо ситуацію і проводимо внутрішнє партійне розслідування. Згодом партійний суд ухвалить своє рішення. Ми, на відмінну від багатьох політиків, не уникаємо відповідальності за скоєне і розуміємо, що його поведінка була неприйнятною", – розповів він.

Факт алкогольного сп’яніння депутати відмовилися коментувати: сказали, що чекають результатів експертизи та постанову суду.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаський мер відсторонив від посади депутата.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На великодньому ярмарку в черкаському виші зібрали майже 200 тисяч гривень на підтримку війська

Благодійний захід «Великодній ярмарок» на підтримку Збройних Сил України провів Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького. Великодній збір акумулював...

У центрі Черкас розмістили великодню інсталяцію (ВІДЕО)

У Черкасах у сквері "Юність" розмістили великодню інсталяцію. Тут встановили розмальовані дітьми писанки, великоднє дерево, прикрасили сквер дзвіночками та...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x