НовиниСвободівці Чорнобаївщини відвезли тонну "гуманітарки" СІЧовикам

Свободівці Чорнобаївщини відвезли тонну "гуманітарки" СІЧовикам

-

- Advertisment -

16 липня керівник Чорнобаївської районної організації ВО "Свобода" Павло Собко та його побратим-свободівець Руслан Бугайчук вирушили з гуманітарною допомогою на низку позицій українських військових.

Про це vikka.ua повідомили у прес-службі ВО "Свобода".

Місто Курахово, села Піски та Водяне, місто Авдіївка, село Карлівка та місто Красноармійськ – маршрут волонтерів-свободівців. У кожному з населених пунктів було надано гуманітарну допомогу черкащанам та свободівцям із різних військових формувань: БОП "СІЧ", 93-ій окремій механізованій бригаді, 95-ій окремій аеромобільній бригаді та багатьом іншим. Зокрема бійцям батальйону "СІЧ", який перебуває в м. Курахове та м. Авдіївка, передано близько тонни продуктів харчування та предметів особистої гігієни. Продукти передали небайдужі жителі Чорнобаївщини та Черкас.

"Ця поїздка для нас – це, на перший погляд, невелика подія. Її важливість та користь ми зрозуміли лише тоді, коли вже приїжджали на розташування наших. Лише тоді ми повною мірою впевнились у своїй потрібності. СІЧовики були дуже вдячні за допомогу та підтримку. Також ми близько відчули, що робота військового волонтера є дуже небезпечною. В цій поїздці з нами їхали також інші машини з допомогою з Черкас, одна з них залишилася в Пісках і там була розстріляна ворожим снайпером. На щастя, постраждали лише двері авто", – коментує голова Чорнобаївської районної організації ВО "Свобода" Павло Собко.

 
0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Яка буде погода на вихідні і коли відкриється купальний сезон повідомили у Черкаському гідрометцентрі

Полярний холод покинув територію Черкащини. На вихідні в області буде тепло і без опадів. Про це пише директор Черкаського...

У Черкасах водійка врізалася в припарковане авто

Учора, близько 16-ї години, патрульні отримали виклик про дорожньо-транспортну пригоду, що сталася на вулиці Хрещатик за участі трьох автомобілів....

Цікаве:

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x