НовиниЧеркащинаСвидівок і Сокирна хочуть об’єднатись із Черкасами (Документ)

Свидівок і Сокирна хочуть об’єднатись із Черкасами (Документ)

-

- Advertisment -

Свидівоцька сільська рада ініціює об’єднавчий процес села Свидівок та селища Сокирна із Черкасами. Копія відповідного розпорядження вже надійшла у Черкаську міськраду.

Свидівоцька сільрада має намір провести вивчення звернення депутатів сільської ради про добровільне приєднання та громадське обговорення. Питання про надання згоди на добровільне приєднання мають включити до порядку денного позачергової 73 сесії, інформує пресслужба міськради.

На таку звістку відреагував у Facebook черкаський обранець Олександр Згіблов. Той два роки тому публічно заявляв, що до Черкас має приєднатися ряд сіл: Свидівок, Сокирна, Благодатне, Червона Слобода, Вергуни, Хутори, Руська Поляна і Геронимівка. Але тоді це викликало дискусію і обговорення.

"Далі балачок тоді справа не пішла. Міський голова Бондаренко навіть не ініціював звернення до цих сільських рад, нічого не запропонував громадам сіл. А на зборах у Геронимівці взагалі заявив, що йому потрібна тільки "геронимівська земля". Як думаєте, з ким вирішили об’єднуватися жителі села після такої заяви? – каже Згіблов. – Поки міська влада Черкас "телилася", Геронимівка об’єдналася із Руською Поляною, Червона Слобода із Вергунами і Хуторами. Черкаси втратили свій шанс на розширення".

Обранець зауважує: замість повноцінного об’єднання із вісьмома селами, можливо, Черкаси отримають неповноцінне об’єднання із трьома (ще Благодатним).

"Щоправда, і це під питанням. Якщо жителі цих сіл захочуть об’єднуватися із владою Черкас, яка просякнута корупційними скандалами, у якої одне бажанням "все закатати в плитку", котра тільки і бачить на кого ще повісити тарифи на вивезення негабаритного сміття", – додає "вільнодемократівець".

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах оновили освітлення ще на одній вулиці.

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська прокуратура досягла зміни рішення суду у справі грабіжника, який напав на літнього чоловіка

Прокуратура домоглася зміни рішення суду першої інстанції у справі 36-річного грабіжника, який напав на літнього чоловіка. Про це повідомляє...

Чи буде інтернет в Черкасах у випадку блекаутів: Лаут відповів

Інтернет у жителів Черкас під час блекаутів буде. Про це журналістам vikka.ua розповів очільник черкаської компанії провайдера «McLaut» Віталій...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x