НовиниЧеркащина"Свавілля і приниження гідності": Маліщук не пускають на робоче...

"Свавілля і приниження гідності": Маліщук не пускають на робоче місце

-

- Advertisment -

Директорку департаменту оргзабезпечення ЧМР Лілію Маліщук не допускають до роботи з документами та власного кабінету. Про це чиновниця повідомила у коментарі "Про все".

Нагадаємо, Лілію Маліщук звільнили з посади восени 2018 року, нібито через перебування на робочому місці у стані сп’яніння. 4 квітня суд поновив чиновницю на посаді й постановив скасувати запис про звільнення у трудовій книжці. Ця ухвала суду підлягає негайному виконанню, проте вже сьогодні зранку Лілію Маліщук не допустили до робочого місця.

Чиновниця прийшла до міської ради за 5 хвилин до початку робочого дня разом зі своїм адвокатом. Вони зареєстрували документи в канцелярії й особисто віднесли їх заступнику міського голови Ігорю Волошину, який зараз виконує обов’язки мера, поки Анатолій Бондаренко у відрядженні.

Проте заступник повідомив, що не може допустити її до робочого кабінету, адже до міської ради не надійшло офіційних документів із зали суду.

"Ухвала підлягає негайному виконанню. На засіданні були представники міської ради та мера вони отримали документи, як і ми під розписку. Тому нічого надходити не повинно було", – сказала адвокат чиновниці Анастасія Мельніченко.

Натомість Ігор Волошин зауважив, що один із представників пішов у відпустку і документів не передавав.

"Зараз у міській раді відбувається свавілля і приниження моєї гідності. Відправили мене в кабінет, де раніше було казначейство, там лише стіл та стілець, немає телефону, печатку не віддають, до роботи з документами не допускають. А мій звичний кабінет віддали для засідань ліквідкомісії, де і далі працюватиме Віталій Іляшенко, який виконував обов’язки директора оргзабезпечення, поки відбувався судовий процес", – прокоментувала Лілія Маліщук.

Зараз чиновниця працює з поліцією.

"До "кабінету" 501, як і "годиться" Лілію Миколаївну не допустили. На нараду директорів департаментів також. Втім, в.о. міського голови Ігор Волошин погодився, що рішення суду про негайне поновлення на посаді є і його потрібно виконувати, – каже адвокат Лілії Маліщук Валерій Макеєв. – Слідкувати за дотриманням "законності" чи беззаконня прибула ціла слідчо-оперативна група. Як на мене, наявний факт "невиконання рішення суду" про негайне поновлення на посаді. Є ознаки ст.382 ККУ. Ну і , як на мене, не личить такий "недопуск" міській раді. Шкода…"

Як повідомляв сайт vikka.ua, водій черкаського мера отримав чергове підвищення в міськраді.

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Синоптики попереджають про туман на Черкащині

Завтра, 25 квітня, на території Черкас та Черкаської області синоптики попереджають про туман. Про це повідомляє на своїй фейсбук-сторінці...

В автокатастрофі на Уманщині загинула людина

В Уманському районі внаслідок ДТП одна людина загинула, ще одну травмовано. Повідомляє Управління ДСНС у Черкаській області. 24 квітня на...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x