НовиниЧеркасиСуперліга та матчі ВЮБЛ: команди «Черкаських Мавп» проведуть насичений...

Суперліга та матчі ВЮБЛ: команди «Черкаських Мавп» проведуть насичений ігровий тиждень

-

- Advertisment -

Цього тижня «Черкаські Мавпи» проведуть одразу два матчі в Суперлізі Паріматч, також домашній тур відіграють дублери клубу, а на команди баскетбольної школи чекають ігри ВЮБЛ.

Про це повідомляє пресслужба «Черкаських Мавп».

Так, вже у п’ятницю, 15 січня, в черкаському «Будівельнику» черкаські баскетболісти зустрінуться із одеситами. Початок гри о 18:30.

mavpabasket.com

У черговому турі Суперліги «Мавпи» приймають сусіда по турнірній таблиці. «Одеса» має на дві перемоги більше і посідає 9-ту сходинку. Підопічні Олега Юшкіна не перемагають у чемпіонаті вже у чотирьох матчах поспіль, тому гра у Черкасах для них має важливе значення. «Мавпи» програли два матчі поспіль. Хоча в останній грі з «Будівельником» були близькі до перемоги. Черкасці мотивовані й прагнуть покращити турнірне становище. У першому колі в Одесі команди провели рівний матч, такий очікується і цього разу.

Також, у неділю, 17 січня, «Черкаські Мавпи» приймуть вдома «Хімік». Старт гри о 16:00. Южненський «Хімік» традиційно є одним із найскладніших суперників для «Черкаських Мавп». Зараз южненці демонструють вражаючу форму, маючи 8-матчеву переможну серію. В останньому матчі підопічні Віталія Степановського здолали «Дніпро». Все це свідчить про силу команди. У чудовій формі знаходяться лідери команди – Салліван та Нельсон. Тому «Мавпам» буде непросто.

Окрім цього, 16 та 17 січня у Черкасах відбудуться матчі Вищої ліги. Дублери «Черкаських Мав» зустрінуться із «Старим Луцьком-Університет».

Після місяцю паузи «Черкаські Мавпи-2» повертаються на власний паркет. Команда Георгія Ступенчука приймає цікавий колектив. «Старий Луцьк» посідає четверте місце у турнірній таблиці й претендує на вищі місця. У складі луцької команди чимало баскетболістів, котрі пограли у Суперлізі. «Мавпи-2» давно не перемагали в чемпіонаті, але в останніх матчах черкасці продемонстрували, що можуть боротися на рівних із будь-яким суперником. Команда дала бій і БІПі і “Рівному”. Тому очікується боротьба і цього разу.

Із 15 по 17 січня команда Василя Ілєва в Одесі зіграє три матчі проти «Хіміка», ОБШ ім. Бєлостєнного та БК «Одеса-05». Відзначимо, що «Черкаські Мавпи-05» зараз лідирують у чемпіонаті, тому у цих матчах мають змогу закріпитися на першій позиції.

Також 15-16 січня «Черкаські Мавпи-09» вирушають до Южного, де відбудеться черговий тур чемпіонату. Чинні чемпіони зіграють два матчі з командами Миколаєва та Южного. Вже 15-17 січня команда «Черкаські Мавпи-КДЮСШ-1» їде до Одеси. Протягом трьох днів хлопці Володимира Мірошника зустрінуться з командами СДЮСШОР ім. Літвака (Одеса), «Хімік» (Южне) та ОБШ ім. Бєлостєнного (Одеса).

Як повідомляв сайт vikka.ua, «Черкаські Мавпи» отримали поразку в першому цьогорічному матчі.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські патрульні зупинили водія “під кайфом”, у якого не було права кермування 

У Черкасах патрульні виявили водія автомобіля з ознаками наркотичного сп'яніння та без прав кермування. Повідомляє патрульна поліція Черкаської області. Патрулюючи...

Майже 200 черкаських аграріїв залучили кредити на розвиток господарства

З початку року 197 аграріїв Черкаської області отримали понад 805 млн гривень банківських кредитів на розвиток господарств. Про це...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x