додому Новини Черкащина Сумний досвід Коломойського так нічому і не навчив Тимошенко, – Сергій Фурса

Сумний досвід Коломойського так нічому і не навчив Тимошенко, – Сергій Фурса

0

Народна депутатка від "Батьківщини" Юлія Тимошенко в одному із американських судів ще на етапі досудового врегулювання виграла відразу сотні мільйонів у незрозумілої фірми, яка чомусь вирішила компенсувати Тимошенко політичні репресії.

До цього фірма компенсувала щось депутату Власенко, не чужій людині для Тимошенко, пише glavcom.ua.

"Ось так працюють професіонали. І тепер всі питання, як так, що Тимошенко все життя бореться з олігархами, а в підсумку живе в Кончі-Заспі, не мають сенсу. Тому що ось так можна. Борешся з несправедливістю, а тобі ще й сотні мільйонів доплачують в ім'я справедливості. Напевно, самі олігархи і компенсують. Адже логічно. Тимошенко бореться з ними, не шкодуючи живота свого, страждає від їхнього свавілля, потім подає в суд на них і вони їй виплачують. Все геніальне просто. А потім не питайте, чи проголосує Тимошенко за "антиколомойский" закон…" – коментує спеціаліст відділу продажів боргових цінних паперів Сергій Фурса.

За його словами, досвід Коломойського, який тепер не може покинути межі України, що погано відмивати гроші на території США, схоже нічому не навчив Тимошенко.

"Відмивання грошей в США – найбільший злочин. І, здається, хтось тепер ще завзятіше боротиметься за "русскій мір", тому як подорожувати в цивілізований буде дуже складно, адже можна буде просто не повернутися додому, а відправиться прямо в гості до старого знайомого Павлу Лазаренко в компанії з агентами ФБР", – додав спеціаліст.

Як повідомляв сайт vikka.ua, Тимошенко офіційно стала мільйонеркою.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version