додому Новини Черкаси Сума вражає: назвали бюджет футбольного клубу з Черкас на цей сезон

Сума вражає: назвали бюджет футбольного клубу з Черкас на цей сезон

0
Андрій Полтавець/ ФК ЛНЗ

Президент ЛНЗ Андрій Полтавець назвав порядок цифр для участі своєї команди у найсильнішому дивізіоні. Про це розповідає сайт «Футбол 24».

Андрій Полтавець/ ФК ЛНЗ

Андрій Полтавець говорить, що в команді ще не підраховували скільки коштів потрібно на сезон. Щодня, за його словами, з’являються якісь додаткові витрати.

“Не таємниця, що бюджет міцних середняків це – плюс-мінус 3 мільйони доларів. Це рівень, який дозволить боротись за серединку, за виживання і, за певних обставин, за трохи вищі місця. Є п’ять-шість клубів у яких бюджети 5 мільйонів доларів і вище, або 7 мільйонів і вище.

Потрібне правильне використання цих коштів, трансфери, тренерські рішення, і тоді навіть з дво- чи тримільйонним бюджетом теоретично можна поборотись за якісь високі місця єврокубкові. Ми розуміємо, що десь від 3 до 5 мільйонів доларів нам потрібно витратити для того, щоб клуб закріпився в УПЛ”, – сказав Полтавець у коментарі FanDay.

Нагадаємо, ЛНЗ завершив минулий сезон у статусі бронзового призера Першої ліги, що дозволило поборотись за підвищення у класі у перехідних матчах. Жертвою команди Олександра Ковпака став Інгулець.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version