НовиниСудове засідання у справі кам’янського старшокласника оголосили закритим

Судове засідання у справі кам’янського старшокласника оголосили закритим

-

- Advertisment -

Сьогодні у Придніпровському суді відбувається розгляд справи по зміні запобіжного заходу щодо 15-річного Ігоря Слабенка з Кам’янки, якого підозрюють у вбивстві. Суддя оголосила засідання закритим.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила громадська діячка Наталя Вернидуб.

"Суддя оголосила засідання закритим. Поводить себе зверхньо, під час виступу адвоката демонстративно відвернулась до вікна", – пише активістка.

Вона стверджує, що особисто взялась допомагати Ігоровим батькам після декількох консультацій із незалежними юристами, які в розкритикували і саму справу, і розслідування та вирок.

"Система намагається себе всіма силами зберегти. Кам’янський прокурор Педорич явно лажанувся, тут в Черкасах його прикриває брат – теж на дивне співпадіння прокурор! Судді навряд чи підуть проти прокурорів, тим більше, що там працює важковаговик Смоляр – працює конкретно із суддями, у п’ятницю це було продемонстровано", – йдеться у повідомленні Вернидуб.

За словами активістки, у п’ятницю представники прокуратури та суду проводили приватні бесіди із активістами та переконували, що систему намагаються дискредитувати.

"Також указували на начебто незаперечний доказ провини Слабенка в справі – телефонну розмову, але по тій розмові стільки питань, що відповіді на них призводять до великого сумніву вини хлопця", – пише вона у соцмережі.

Нагадаємо, півроку тому в школі, що в Кам’янці, жорстоко побили семикласника. Дмитро Артеменко помер у реанімації. Слідство визначило кількох підозрюваних. Та взялися тільки за одного – Ігоря Слабенка. Йому присудили 8 років ув'язнення. Батьки таке рішення оскаржують і вважають, що на час розслідування хлопець може бути вдома, а не в СІЗО.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На війні загинув старший сержант із Драбівщини

На війні під час виконання бойового завдання загинув старший сержант Віталій Герольд. Про це повідомила голова Драбівської громади Світлана...

На Черкащині фінішує посівна: що сіють аграрії у цьому році? (ВІДЕО)

На Черкащині фінішує посівна кампанія. Цьогоріч на Черкащині заплановано посіяти 443 тис. га ярих зернових і зернобобових культур. Інформує...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x