НовиниЧеркащинаСудова ухвала про призупинення вето черкаського мера на "тарифне"...

Судова ухвала про призупинення вето черкаського мера на "тарифне" рішення сесії не може бути виконана, – юрдепартамент (ДОКУМЕНТ)

-

- Advertisment -

Підстав для застосування заходів забезпечення позову Олександра Радуцького до міського голови Черкас немає. Про це йдеться в листі, яки направив директор департаменту управління справами та юридичного забезпечення Юрій Гончар у відповідь на звернення відділу з питань роботи ради, повідомляє кореспондент vikka.ua.

На думку головного юриста міста, судячи з тексту ухвали, Феміда вбачала порушення не у видачі розпорядження про накладення вето на рішення, а у тому, що це розпорядження не було вчасно розглянуте на сесійному засіданні депутатами. Те, нагадаємо, мало відбутись 16 липня (саме на той день припадав крайній термін подолання мерського вето), однак було перенесено міським головою на після виборчий час. Відтак, робить висновок Гончар, розпорядження про вотування було видане в законний спосіб. 

Чинним же рішення міської ради від 27 червня про скасування рішення виконкому, яке стосувалось визначення переможців конкурсу управителів багатоквартирних будинків, буде вважатись лише у випадку, якщо обранці своїм повторним рішенням підтвердять його і подолають вето міського голови.

Нагадаємо, тиждень тому Черкаський окружний адмінсуд своєю ухвалою призупинив дію мерського табу. Тоді до служителів Феміди вимагати негайного розгляду прийшли десятки невдоволених високими тарифами від нового управителя містян.

Як повідомляв сайт vikka.ua, проблему монопольного управителя черкаських будинків обговорили на нараді з очільником області

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська прокуратура досягла зміни рішення суду у справі грабіжника, який напав на літнього чоловіка

Прокуратура домоглася зміни рішення суду першої інстанції у справі 36-річного грабіжника, який напав на літнього чоловіка. Про це повідомляє...

Чи буде інтернет в Черкасах у випадку блекаутів: Лаут відповів

Інтернет у жителів Черкас під час блекаутів буде. Про це журналістам vikka.ua розповів очільник черкаської компанії провайдера «McLaut» Віталій...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x