НовиниКриміналСудитимуть чоловіка, який побив вагітну жінку

Судитимуть чоловіка, який побив вагітну жінку

-

- Advertisment -
За процесуального керівництва Черкаської окружної прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт стосовно місцевого жителя за фактом нанесення тілесних ушкоджень жінці, яка перебувала в стані вагітності, що призвели до тривалого розладу здоров’я (ч. 1 ст. 122 Кримінального кодексу України). Про це повідомляє прес-служба Черкаської обласної прокуратури.
За даними слідства чоловік, перебуваючи в квартирі у колишньої співмешканки, під час конфлікту, який виник раптово, на ґрунті особистих неприязних відносин, знаючи, що жінка вагітна, спочатку вдарив її декілька разів по обличчю, а потім наніс удар ногою, після чого зник з місця події. Від удару потерпіла отримала закритий перелом правої ліктьової кістки.
Наразі підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
Відповідно до ч. 1 ст. 122 Кримінального кодексу України умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження, тобто умисне ушкодження, яке не є небезпечним для життя і не потягло за собою наслідків, передбачених статтею 121 цього Кодексу, але таке, що спричинило тривалий розлад здоров’я або значну стійку втрату працездатності менш як на одну третину, – карається виправними роботами на строк до двох років або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на строк до трьох років.
Відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Пішов із життя відомий черкаський тренер

Пішов із життя видатний тренер-викладач із боксу Віктор Андрійович Кіхтенко, який присвятив своє життя розвитку цієї спортивної галузі. Про...

ПАТ “Черкасиобленерго”: якими сервісами для передачі показів лічильника користуються черкащани

Для коректного формування оплати за електроенергію, щомісяця споживач повинен передавати оператору системи розподілу покази електролічильника.  Для цього у ПАТ...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x