додому Новини Судимий черкащанин, який заради наживи викрав акумулятор, знов отримає строк

Судимий черкащанин, який заради наживи викрав акумулятор, знов отримає строк

0

Із повідомленням про крадіжку автомобільного акумулятора до Золотоніського відділу поліції звернувся 46-річний житель одного із сіл району, повідомляє сектор комунікації ГУ НП у Черкаській області. На виклик виїхала слідчо-оперативна група.

На місці події правоохоронці з’ясували, що крадіжка відбулася вночі і автомобіль стояв у дворі не зачинений.

У ході подворового обходу поліцейські в одному з дворів побачили викрадену річ та встановили, що приніс її туди на тимчасове зберігання знайомий господарів домоволодіння. Ним виявився раніше судимий 21-річний місцевий житель. Молодика відвідали за місцем проживання та викликали в поліцію.

Розуміючи, що його викрито, зловмисник зізнався у вчиненому. Розповів, що близько другої години ночі йшов додому напідпитку, побачив у дворі автівку, потрапив у двір, з’ясував, що вона відчинена, викрав акумулятор, який планував продати, а кошти витратити на розваги. Крадену річ по дорозі додому заніс знайомому на тимчасове зберігання.

За фактом крадіжки Золотоніським відділом поліції відкрито кримінальне провадження. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу, громадських або виправних робіт на строк до двох років, арешту на строк до шести місяців або ж позбавлення волі на строк до трьох років.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкащанку, яка намагалася вивезти історичні цінності до Італії, засудили до 3 років в’язниці.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version