НовиниСудимий черкащанин, який заради наживи викрав акумулятор, знов отримає...

Судимий черкащанин, який заради наживи викрав акумулятор, знов отримає строк

-

- Advertisment -

Із повідомленням про крадіжку автомобільного акумулятора до Золотоніського відділу поліції звернувся 46-річний житель одного із сіл району, повідомляє сектор комунікації ГУ НП у Черкаській області. На виклик виїхала слідчо-оперативна група.

На місці події правоохоронці з’ясували, що крадіжка відбулася вночі і автомобіль стояв у дворі не зачинений.

У ході подворового обходу поліцейські в одному з дворів побачили викрадену річ та встановили, що приніс її туди на тимчасове зберігання знайомий господарів домоволодіння. Ним виявився раніше судимий 21-річний місцевий житель. Молодика відвідали за місцем проживання та викликали в поліцію.

Розуміючи, що його викрито, зловмисник зізнався у вчиненому. Розповів, що близько другої години ночі йшов додому напідпитку, побачив у дворі автівку, потрапив у двір, з’ясував, що вона відчинена, викрав акумулятор, який планував продати, а кошти витратити на розваги. Крадену річ по дорозі додому заніс знайомому на тимчасове зберігання.

За фактом крадіжки Золотоніським відділом поліції відкрито кримінальне провадження. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу, громадських або виправних робіт на строк до двох років, арешту на строк до шести місяців або ж позбавлення волі на строк до трьох років.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкащанку, яка намагалася вивезти історичні цінності до Італії, засудили до 3 років в’язниці.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаський синоптик прогнозує період стабільного тепла в області

Погода на Черкащині стабілізувалася під впливом антициклону «UWE». Опадів не очікується протягом тижня. Про це повідомляє очільник Черкаського обласного...

Уманчанина госпіталізували до психіатричної лікарні за зберігання зброї та спробу підпалу

Прокурори підтримали публічне обвинувачення у справі 41-річного мешканця Умані за фактом зберігання зброї та умисного грубого порушення громадського порядку....

Цікаве:

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x