НовиниЧеркасиСуддя із Черкас заявляє про тиск з боку активістів,...

Суддя із Черкас заявляє про тиск з боку активістів, які звинувачують її у хабарництві

-

- Advertisment -

Суддя Придніпровського районного суду міста Черкаси Світлана Позарецька звернулася у Вищу раду правосуддя з повідомленням про втручання в діяльність судді при здійсненні правосуддя. Про це повідомляє «Судово-юридична газета».

Як зазначила суддя, у неї в провадженні знаходиться цивільна справа за позовом про застосування наслідків недійсності нікчемного правочину.

У судовому засіданні 26 вересня 2023 року місцевий громадський діяч, який відвідує судові засідання у зазначеній справі, викликав прямо в судове засідання наряд поліції.

Як повідомила Світлана Позарецька, активіст повідомив поліцейським, які зайшли в зал судового засідання, що суддя скоїла злочин – нібито під час судового засідання вимагала у учасників процесу надати їй хабар, і що є навіть свідки неправомірних дій судді.

Як зазначила суддя Світлана Позарецька, зазначена заява активіста є нічим іншим як «дифамацією», тобто навмисним розповсюдженням неправдивих відомостей, що дискредитують особу.

Також суддя повідомила, що громадський діяч створював перешкоди у проведенні розгляду справи, фактично намагаючись зірвати судове засідання. Тепер оцінку подіям в Придніпровському районному суді міста Черкаси має надати Рада правосуддя.

Активісти, про яких йде мова, – це Олег Лисак та його мама Світлана Лисак. Нині в Придніпровському суді м. Черкаси слухається справа щодо будівлі, яку придбали Лисаки у банка-банкрута. Під час засідання Олег Лисак звинуватив суддю у тому, що вона ніби заявила, що хоче отримати за своє рішення хабаря. До суду викликали поліцію. Сам Олег Лисак звернувся до Президента України Володимира Зеленського.

Читайте також на сайті vikka.ua

  • Наказом командувача Сухопутних військ Збройних Сил України новим очільником у Черкаському обласному ТЦК та СП призначено полковника Олександра Устименка.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Смілі та Умані прощатимуться із загиблими бійцями 

Смілянська та Уманська громади проведуть в останню путь військових. На фронті загинули Олексій Зелененко та Олександр Думенко. Про це...

У Чигирині представили художню виставку «Христос Воскрес! Воскресне Україна!»

Напередодні Великодня в музеї Богдана Хмельницького у м. Чигирин розпочала роботу тимчасова виставка «Христос Воскрес! Воскресне Україна!». Про це...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x