додому Новини Кримінал Суд випустив з-під варти підозрюваного у вбивстві Сергієнка: прокуратура готує оскарження

Суд випустив з-під варти підозрюваного у вбивстві Сергієнка: прокуратура готує оскарження

0

2 грудня Городищенський районний суд змінив запобіжний захід обвинуваченому в замовному вбивстві журналіста Василя Сергієнка. З тримання під вартою підозрюваного відпустили на цілодобовий домашній арешт із застосуванням електронного засобу контролю.

Черкаська обласна прокуратура збирається оскаржувати це рішення суду, інформує пресслужба прокуратури.

Зазначимо, ідеться про 43-річного киянина Володимира Воронкова. Його правоохоронці затримали 11 липня 2015 року під час замаху на вчинення нового кримінального правопорушення. Чоловіка підозрюють у викраденні та вбивстві активіста, учасника організації «Самооборони Євромайдану Черкаської області», члена Української Республіканської Партії, журналіста Василя Сергієнка.

З приводу раптової зміни запобіжного заходу наступного дня, 3 грудня, о восьмій ранку на акцію під Черкаський СІЗО вийшли активісти із закликом «Не дати відбутись беззаконню!» Незважаючи на це, обвинуваченого таки відпустили додому із слідчого ізолятора.

В обласній прокуратурі заявляють, що не погоджуються з ухвалою суду, тому відповідне рішення буде оскаржено в апеляційному порядку.

На цей час судовий розгляд триває, його хід перебуває на контролі керівництва прокуратури.

Як повідомляв сайт vikka.ua, учасник злочинної організації надав неправдиві показання як свідок у справі вбивства журналіста Василя Сергієнка.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version