НовиниЧеркащинаСуд виніс вирок вбивцям черкаської таксистки (ФОТО)

Суд виніс вирок вбивцям черкаської таксистки (ФОТО)

-

- Advertisment -

У вбивстві черкаської таксистки Соснівський районний суд визнав винними 23-річного хлопця та його зведену 21-річну сестру.

12 листопада їм призначили покарання. Хлопцю – у вигляді 13 років позбавлення волі з конфіскацією всього належного йому особисто майна, а його сестрі – 8 років ув’язнення і конфіскація майна. Про це повідомили у пресслужбі суду.

У вироку суду викладено, як був скоєний злочин. Хлопець заздалегідь придбав у аптеці одноразові медичні рукавички, аби приховати сліди, взяв кухонний ніж та разом із сестрою пішов гуляти містом, щоб угнати автомобіль. Обоє були напідпитку.

Біля торгівельного центру на вулиці Припортовій, під приводом поїздки на таксі, родичі підійшли до "Мercedes Vito", яким керувала потерпіла 41-річна жінка, та поїхали у напрямку Південно-Західного району. Там заїхали на подвір’я будинку, де й сталась трагедія – чоловік кухонним ножем убив водійку.

Після цього обвинувачений перетягнув тіло потерпілої з місця водія до салону автомобіля, сів за кермо і разом із сестрою поїхав у лісовий масив на Смілянщині. Там залишив труп жінки.

Загибла Ірина Чуприна

Вранці того ж дня зловмисники повернулись до Черкас, лишили автівку на стоянці та пішли у напрямку проспекту Хіміків.

Обвинувачена в судовому засіданні вказала, що вона визнає себе винною лише в тому, що приховала злочин, проте нічого не могла вчинити, оскільки відчувала страх за своє життя.

Обвинувачений свою вину визнав частково, зазначивши, що наміру на викрадення автомобіля у нього не було, все трапилось спонтанно. Він сів за кермо, оскільки злякався, а удари ножем потерпілій почав наносити через сварку, що виникла з приводу оплати за послуги таксі.

На даний час вирок ще не набрав законної сили, він може бути оскаржений протягом  30 днів.

Нагадаємо, черкаська таксистка Ірина Чуприна була вбита 8 січня 2018 року. Її автівку правоохоронці знайшли зранку 9 січня, а тіло жінки – 12 січня.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині п’яний чоловік задушив дівчину, потім лишив на порозі її власного будинку, накривши ковдрою.

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Автівки, мільйонні статки, гроші за кордоном, подарунки: декларації черкаських депутатів від фракції «За Майбутнє»

Елітні автівки, подарунки від батьків, будинки, гаражі і причепи, гроші за кордоном, мільйонні доходи й заощадження задекларували за 2023...

Електромонтерів, барист, водіїв та візажистів зібрала виставка «Профтехосвіта Черкащини-2024» (ВІДЕО)

У Черкасах відбулася обласна виставка педагогічних технологій «Профтехосвіта Черкащини-2024». Відвідувачі виставки могли дізнатися більше про виробничі та робочі професії....

Цікаве:

Акумуляторні пилососи: змініть свої звичні поняття про прибирання

Не секрет, що у сучасному світі найважливішим ресурсом є...

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x