НовиниСуд винесе вирок колишньому "беркутівцю" за злочини в Черкасах...

Суд винесе вирок колишньому "беркутівцю" за злочини в Черкасах під час Революції Гідності

-

- Advertisment -

Обвинувальний акт стосовно колишнього командира батальйону міліції "Беркут", який обвинувачується у злочинах під час подій Революції Гідності в м. Черкаси, скеровано до суду

Слідчим відділом прокуратури Черкаської області завершено спеціальне досудове розслідування у кримінальному провадженні за обвинуваченням колишнього командира батальйону міліції особливого призначення "Беркут" при Головному управлінні Міністерства внутрішніх справ України в Луганській області Костенка В.М. у вчиненні кримінальних правопорушень щодо учасників мирних акцій протесту під час Революції Гідності.

Обвинувальний акт стосовно колишнього правоохоронця прокуратурою області скеровано до Соснівського районного суду м. Черкаси для здійснення спеціального судового провадження.

Нагадаємо, прокуратурою області здійснювалося досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом подій, що мали місце в ніч проти 27 січня 2014 року на Соборній площі м. Черкаси, а саме: силового розгону мирних мітингувальників співробітниками батальйону міліції особливого призначення "Беркут" при ГУ МВС України в Луганській області.

У зв'язку з ухиленням підозрюваного Костенка В.М. від явки до органу досудового розслідування з метою уникнення кримінальної відповідальності, слідчим відділом прокуратури області в суді отримано дозвіл на здійснення спеціального досудового розслідування.

Слідством дії колишнього правоохоронця кваліфіковано за ч. 1 ст. 171 (перешкоджання законній професійній діяльності журналістів), ч. 2 ст. 365 (перевищення влади або службових повноважень працівником правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.

Як повідомляв сайт vikka.ua, прокуратура досі шукає причетних до розгону черкаського Майдану.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Танцювали, співали і дарували квіти: у Черкасах гімназистки долучилися до спільноти панянок (ВІДЕО)

Уже 10 років у черкаській гімназії № 9 практикується роздільне навчання початкової школи. У дівочих класах - панянки, у...

Черкащанка отримала посвідчення майстра спорту України 

Боксерці з Черкас Вікторії Боярченко вручили посвідчення майстра спорту України. Про це повідомили у пресслужбі Черкаської міської ради. Вікторія Боярченко...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x