додому Новини Кримінал Суд у Черкасах відправив жінку, по вині якої постраждав хлопчик, на 60...

Суд у Черкасах відправив жінку, по вині якої постраждав хлопчик, на 60 діб у СІЗО

0

Соснівський районний суд м. Черкаси задовольнив клопотання прокуратури і відправив бабусю 7-річного хлопчика, що нині перебуває у комі в лікарні, на 60 діб під варту. Допоки триватиме слідство, вона проведе час у СІЗО. Про це кореспонденту vikka.ua стало відомо після засідання суду, де обирали міру запобіжного заходу.

Вікторію Лясову, бабусю 7-річного хлопця, який днями потрапив у лікарню із численними саднами, черепно-мозковою травмою і пошкодженнями вуха і губи, затримали прямо у залі суду.

Нагадаємо, що засідання суду відбувалося у закритому режимі. Про це клопотала сама Вікторія Лясова. За її словами, справа розглядатиметься щодо неповнолітньої особи, яким є її онук. Слідчий суддя підтримав клопотання Лясової. Тому журналістам довелося очікувати на ухвалу суду в коридорі протягом трьох годин.

Сторона Лясової може оскаржити ухвалу суду про запобіжний захід в Апеляційному суді.

Нагадаємо, що 24 серпня до Черкаської обласної лікарні потрапив 7-річний хлопчик, у якого були чисельні забої, травма голови, розірвана губа і вухо. Правоохоронці порушили кримінальне провадження. Днями бабусі вручили підозру.  

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version