НовиниЧеркащинаСуд призупинив дію вето міського голови на "тарифне" рішення...

Суд призупинив дію вето міського голови на "тарифне" рішення черкаських депутатів (ДОКУМЕНТ)

-

- Advertisment -

Маленька перемога в тарифній епопеї. Черкаська Феміда задовольнила позовну заяву депутата міськради Олександра Радуцького. Таким чином, своєю ухвалою суд призупинив розпорядження мера Черкас про накладення вето на одне з найбільш резонансних рішень крайньої пленарки. Те відміняло рішення виконкому про визначення управителів для понад 840 багатоквартирних будинків міста, а разом з ним – і нові тарифи від компанії переможця. Ухвала вступає в силу вже відсьогодні, 19 липня, передає кореспондент vikka.ua.

Документу ухвали разом з місцевими обранцями дочекались кількадесят містян, які вже другий день поспіль приходять до приміщення адмінсуду, аби виразити свій протест проти цифр, які побачили в платіжці. Вони, як ми вже повідомляли сьогодні, вирішили чекати рішення суду навіть після повідомлення про закрите слухання. Більшість мітингарів – пенсіонери, тому в судовій залі були присутні й лікарі швидкої допомоги. 

Депутат черкаської міської ради Олександр Згіблов весь цей час перебував разом з людьми. Каже, безмежно вдячний громаді, яка допомогла суду прийняти це рішення. 

"Це просто фантастична історія, що ми змогли відмінити те рішення виконкому і тепер ще й вето мера, – пояснює обранець. – Адже ми – за проведення чесного і прозорого конкурсу на визначення управителя. І будемо рухатися в цьому напрямку далі, щоб люди дійсно отримали послуги на законних умовах, а не цю ганебність, яка відбувається зараз".
 

Вже після виголошення ухвали усі, хто вболівав за неї у залі суду, вирушили до мерії, аби вручити документ Анатолію Бондаренку. Втім, на робочому місці керманича міста не застали, хоч саме сьогодні він вийшов з кількаденної відпустки. Відтак передали документ через канцелярію. 

Однак сьогоднішня ухвала, кажуть обранці, – це лише перша перемога у "тарифній" війні. Адже вона призупиняє мерське табу на період, поки триватимуть фемідні баталії за позовом до Черкаського міськвиконкому та міського голови.

Як повідомляв сайт vikka.ua, за незаконне звільнення Маліщук отримає понад 150 тисяч компенсації.

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкасець постане перед судом за неправдиве повідомлення про підготовку вибуху

Прокурори скерували до суду обвинувальний акт стосовно 65-річного черкасця за фактом надання завідомо неправдивої інформації про підготовку вибуху в...

Черкащан попереджають про пориви вітру

Протягом найближчої доби на Черкащині очікується сильний вітер. Про це повідомляє Черкаський обласний центр з гідрометеорології. У Черкаській області та...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x