додому Новини Кримінал Суд призначив покарання черкащанину за розпусну переписку з малолітньою

Суд призначив покарання черкащанину за розпусну переписку з малолітньою

0
розбещення дитина насильство
2day.kh.ua

На Черкащині відбувся суд за фактом скоєння щодо малолітньої розпусних дій сексуального характеру, у тому числі з використанням зображення порнографічного характеру. Про це повідомляє пресслужба Черкаської обласної прокуратури.

розбещення дитина насильство
2day.kh.ua

Установлено, що на початку 2021 року 19-річний хлопець через соціальну мережі здійснював переписку з малолітньою дівчинкою на сексуальну тематику. Юнак навмисно звертав її увагу до питань сексуального змісту , надсилав зображення відповідного змісту, чим порушив гарантовані законодавством права дитини на статеву недоторканість, нормальний фізичний, психічний та соціальний розвиток.

Вироком Звенигородського районного суду Черкаської області підсудного визнано винним у виготовленні, зберіганні, розповсюдженні серед неповнолітніх зображень порнографічного характеру та вчиненні розпусних дій щодо малолітньої особи (ч. 1, ч. 2 ст. 301, ч. 2 ст. 156 КК України), а також призначено покарання у вигляді 5 років позбавлення волі, від відбування якого звільнено із застосуванням іспитового строку тривалістю 3 роки.

Як повідомляла раніше vikka.ua, у Черкасах розшукують мотицикліста, який скоїв ДТП (ФОТО)

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version