додому Новини Кримінал Суд покарав жителя Чорнобаївщини, який задушив знайому під час спроби зґвалтувати її

Суд покарав жителя Чорнобаївщини, який задушив знайому під час спроби зґвалтувати її

0

Черкаський районний суд виніс вирок жителю Чорнобаївщини, який задушив знайому під час спроби зґвалтувати її.

Обвинувачений отримав 12 років ув’язнення, інформує «Кропива» із посиланням на вирок суду.

Нагадаємо, трагедія трапилась у листопаді 2019 року в одному із сіл Чорнобаївського району. Чоловік задушив дівчину, потім лишив на порозі її власного будинку, накривши ковдрою. Труп дівчини виявив її співмешканець та повідомив у поліцію.

За даними слідства, потерпіла розпивала спиртні напої у колі компанії знайомих, до якої доєднався обвинувачений. Після розпиття алкогольних напоїв, увечері, п’яна компанія вирішила їхати на АЗС в смт. Чорнобай для заправки автомобіля. На час скоєння злочину в автомобілі перебувало шість учасників застілля, обвинувачений та потерпіла знаходилися на задньому сидінні з ще двома учасниками святкувань. Під час руху автомобіля обвинувачений виявляв до потерпілої дії сексуального характеру, але вона пручалася. На грунті цього обвинувачений застосував силу та в результаті задушив жінку.

Обвинувачений вини не визнав та показав, що дійсно розпивав спиртні напої, перебував в автомобілі, а потерпілу завезли додому, бо вона була в стані сильного алкогольного сп’яніння. По дорозі із АЗС від потерпілої почули різкий запах калу та сечі. Приїхавши до двору, на покривалі занесли її у двір та передали співмешканцю, а самі поїхали далі розпивати алкогольні напої. На його думку, потерпілу вбив співмешканець, оскільки він її дуже ревнував.

Як було встановлено, співмешканець потерпілої також розпивав алкоголь в цій компанії, але його раніше відвезли додому через сильне алкогольне сп’яніння.

Інші учасники алкогольного марафону, які перебували в автомобілі, посвідчили що обвинувачений вчиняв стосовно потерпілої дії сексуального характеру, вона пручалася і в них відбувалася суперечка. Також свідки засвідчили, що зловмисник сильно притискав та душив потерпілу, через певний час вона перестала пручатися і затихла, а в салоні автомобіля всі відчули різкий запах калу та сечі.

Згідно з даними експертизи, смерть потерпілої настала в результаті механічної асфіксії, в результаті здавлення органів шиї.

18 січня 2021 року суд визнав винним обвинуваченого у вчиненні умисного вбивства та призначив покарання у вигляді 12 років позбавлення волі.
Як повідомляв сайт vikka.ua, поліція відкрила два кримінальні провадження щодо смерті Олени Шевченко.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version