НовиниКриміналСуд покарав жителя Чорнобаївщини, який задушив знайому під час...

Суд покарав жителя Чорнобаївщини, який задушив знайому під час спроби зґвалтувати її

-

- Advertisment -

Черкаський районний суд виніс вирок жителю Чорнобаївщини, який задушив знайому під час спроби зґвалтувати її.

Обвинувачений отримав 12 років ув’язнення, інформує «Кропива» із посиланням на вирок суду.

Нагадаємо, трагедія трапилась у листопаді 2019 року в одному із сіл Чорнобаївського району. Чоловік задушив дівчину, потім лишив на порозі її власного будинку, накривши ковдрою. Труп дівчини виявив її співмешканець та повідомив у поліцію.

За даними слідства, потерпіла розпивала спиртні напої у колі компанії знайомих, до якої доєднався обвинувачений. Після розпиття алкогольних напоїв, увечері, п’яна компанія вирішила їхати на АЗС в смт. Чорнобай для заправки автомобіля. На час скоєння злочину в автомобілі перебувало шість учасників застілля, обвинувачений та потерпіла знаходилися на задньому сидінні з ще двома учасниками святкувань. Під час руху автомобіля обвинувачений виявляв до потерпілої дії сексуального характеру, але вона пручалася. На грунті цього обвинувачений застосував силу та в результаті задушив жінку.

Обвинувачений вини не визнав та показав, що дійсно розпивав спиртні напої, перебував в автомобілі, а потерпілу завезли додому, бо вона була в стані сильного алкогольного сп’яніння. По дорозі із АЗС від потерпілої почули різкий запах калу та сечі. Приїхавши до двору, на покривалі занесли її у двір та передали співмешканцю, а самі поїхали далі розпивати алкогольні напої. На його думку, потерпілу вбив співмешканець, оскільки він її дуже ревнував.

Як було встановлено, співмешканець потерпілої також розпивав алкоголь в цій компанії, але його раніше відвезли додому через сильне алкогольне сп’яніння.

Інші учасники алкогольного марафону, які перебували в автомобілі, посвідчили що обвинувачений вчиняв стосовно потерпілої дії сексуального характеру, вона пручалася і в них відбувалася суперечка. Також свідки засвідчили, що зловмисник сильно притискав та душив потерпілу, через певний час вона перестала пручатися і затихла, а в салоні автомобіля всі відчули різкий запах калу та сечі.

Згідно з даними експертизи, смерть потерпілої настала в результаті механічної асфіксії, в результаті здавлення органів шиї.

18 січня 2021 року суд визнав винним обвинуваченого у вчиненні умисного вбивства та призначив покарання у вигляді 12 років позбавлення волі.
Як повідомляв сайт vikka.ua, поліція відкрила два кримінальні провадження щодо смерті Олени Шевченко.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Як сміляни можуть відновити житло. Програма Є-відновлення: куди звертатись і що потрібно

Торік в Україні запрацювала програма Є-відновлення по компенсації зруйнованого житла внаслідок бойових дій. За цією програмою українці можуть використати ...

Опади та коливання температури: прогноз погоди в Черкаській області

Із середини квітня Черкаська область знаходиться під впливом південних циклонів, які зумовлюють різноманітні опади та коливання температури. Про це...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x