НовиниПолітикаСуд переніс слухання справи Полякова, щоб допитати ще одного...

Суд переніс слухання справи Полякова, щоб допитати ще одного свідка

-

- Advertisment -

Солом'янський суд Києва переніс слухання справи Максима Полякова, що фігурує в кримінальному провадженні про незаконний видобуток бурштину, на 18 серпня о 10.00. Таке рішення було прийнято, щоб допитати ще одного свідка, який зараз перебуває не в Києві. Про це повідомляє LIGA.net.

Прокурор Максим Кравченко пояснив, що Спеціалізована антикорупційна прокуратура (САП) просить зарахувати до бюджету внесену Поляковим заставу 304 тис грн, оскільки той не виконав рішення Солом'янського суду.

За цим рішенням, Поляков повинен був носити електронний браслет і здати всі паспорти, з якими можна виїжджати за кордон.

За інформацією міграційної служби, у депутата є два паспорти для виїзду за кордон, які він не здав. Адвокати Полякова відзначають, що в рішенні суду не вказано, кому саме Поляков повинен був їх здати.

Захисники депутата заявили, що 27 липня у відділенні поліції в Черкасах, куди Поляков прибув за викликом слідчого, їхньому підзахисному намагалися надіти електронний браслет з порушенням процедури. До Черкас Полякова викликали, оскільки його рідне місто Умань знаходиться в Черкаській області, і саме в обласному центрі потрібно було активувати електронний браслет.

Адвокати зазначили, що надіти браслет намагався співробітник поліції. Захист Полякова звернув увагу на те, що співробітник поліції може надягати електронний браслет тільки в тому випадку, якщо підозрюваному обрано запобіжний захід – домашній арешт. Якщо це просто засіб контролю, яке застосовується разом із заставою, такі дії повинен здійснювати слідчий.

Сам Поляков заявив, що на нього тиснуть – зокрема, глава САП Назар Холодницький своїми постами у Facebook.

Сьогодні в суді як свідки були допитані співробітник поліції і співробітник НАБУ, які 27 липня в Черкасах намагалися надіти браслет на Полякова. Також співробітники САП продемонстрували оперативну відеозйомку того, що відбувалося в Черкасах.

Як повідомляв сайт vikka.ua, САП просить забрати в бюджет 300 тисяч застави Полякова.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська прокуратура досягла зміни рішення суду у справі грабіжника, який напав на літнього чоловіка

Прокуратура домоглася зміни рішення суду першої інстанції у справі 36-річного грабіжника, який напав на літнього чоловіка. Про це повідомляє...

Чи буде інтернет в Черкасах у випадку блекаутів: Лаут відповів

Інтернет у жителів Черкас під час блекаутів буде. Про це журналістам vikka.ua розповів очільник черкаської компанії провайдера «McLaut» Віталій...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x