додому Новини Суд не дозволив Нетовкіній балотуватися

Суд не дозволив Нетовкіній балотуватися

0

Наталії Нетовкіній відмовили у праві балотуватися народним депутатом України. Про це політик, яку Центрвиборчком не зареєстрував кандидатом по 195 округу, повідомила у Facebook.

"У Києві кулуарно вирішили, хто гідний бути представником від Черкащини у Раді. Думку громади не захотіли почути. Сьогодні ми разом з представниками громади Черкащини прийшли до Вищого адміністративного суду з одним запитанням: де справедливість? Де правда? Тут її немає… Залишилось в силі телефонне право, корумпованість системи, і схеми з прізвищами погоджених на Банковій майбутніх депутатів. Вони думають, що можна купити все. Що можна купити совість", – написала Нетовкіна.

Також вона подякувала черкащанкам, які підтримували її весь час.

"Я вдячна кожному з вас, хто підтримав мене на цьому важкому шляху. Весь цей час мене надихали і давали сили люди, у яких я бачу в очах віру і бажання змін. Коли мені кажуть, що нічого в нашій країні не зміниться, я відповідаю: це неправда! Зміни починаються в душі кожного з нас, хто готовий боротися і жити по совісті і по закону. Знаю, що нас багато і правда на нашому боці. Ми продовжуємо боротьбу і зробимо нашу Черкащину процвітаючою. Слава Україні!" – написала патріотично Наталія Нетовкіна.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version