НовиниКриміналСуд на Черкащині відправив старосту села під арешт: хто...

Суд на Черкащині відправив старосту села під арешт: хто він

-

- Advertisment -

Черкаський суд прийняв рішення про міру запобіжного заходу щодо старости села, якого поліція звинувачує у налагодженні нелегальної схеми відправки чоловіків за кордон. Суд відправив чоловіка під цілодобовий домашній арешт. Про це стало відомо сайту vikka.ua із власних джерел. 

Нагадаємо, що 14 квітня чоловіка затримали. За даними поліції , він організував схему вивозу за кордон військовозобов’язаних. Йому оголошено підозру.

Нелегальну схему налагодив 34-річний староста однієї з громад на Черкащині. Він обіцяв військовозобов’язаним підготувати пакет з документами, що дозволять безперешкодно перетнути кордон та сприяв у виїзді за межі території України.

Юрій Сліпченко (справа) під Будинком правосуддя

Чоловіка затримали під час отримання неправомірної вигоди. Правоохоронці вилучили у нього 4 000 доларів США та помістили чоловіка під варту.

Підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 9 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років з конфіскацією майна. Досудове розслідування триває.

Мова йде про Юрія Сліпченка, старости села Хутори, що під Черкасами. Село входить до складу Червонослобідської ОТГ. У 2020 році Юрій Сліпченко балотувався до Червонослобідської ради від Партії Сергія Рудика “Час змін”. Власне, сам нардеп Рудик, обраний по Смілянському округу Черкащини, нині служить у ЗСУ. Сліпченко депутатом не став, проте його обрали старостою села Хутори. Він також є членом виконкому Червонослобідської громади. Очолює громаду Олександр Литвиненко, який раніше був головою села Хутори.

Читайте також на сайті vikka.ua

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Будищенській громаді запрацював новий пожежний підрозділ

38-й підрозділ місцевої пожежної охорони запрацював у Будищенській територіальній громаді. Про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС України у Черкаській...

У Каневі зросте вартість проїзду в громадському транспорті

Вартість проїзду в міських автобусах зросте в Каневі з 1 травня. Про це повідомляє пресслужба Канівської міської ради. Вартість проїзду...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x