НовиниЧеркащинаСубсидійний ажіотаж: черкащани б’ють рекорди за кількістю поданих заяв...

Субсидійний ажіотаж: черкащани б’ють рекорди за кількістю поданих заяв (ФОТО)

-

- Advertisment -

Більше тисячі черкащан 29 травня подали заяви для перерахунку субсидій. У департаменті соцполітики Черкаської міської ради зазначають, що працівники ледь витримають навантаження.

Черги на переоформлення субсидій під будівлею починають зростати з 6:30 ранку. Станом на 8 годину на бульварі Шевченка, 307 перебувало вже понад 100 громадян.

Станом на 17 годину 29 травня в громадській приймальні встановлено черговий рекорд – 1213 відвідувачів протягом одного дня.

"Існує і зворотня сторона медалі.  Працівники приходять на роботу раніше встановленого часу, працюють у власну обідню перерву, залишаються опісля завершення робочого дня о 17:15 та виходять у вихідні дні. Все це для того, щоб фізично опрацювати подані у попередні дні тисячі заяв містян", – повідомляє у Facebook прес-служба департаменту соціальної політики.

Зазначимо, що субсидійний ажіотаж в Черкасах відбувається через чергові зміни "правил гри" від уряду, що внесено Постановою від 27.04.2018 № 329. Зазначеною Постановою в громадській приймальні працює електронна черга. Близько 65 тисяч домогосподарств з понад 280 тисяч населення станом на 1 травня отримували субсидії в м. Черкасах.

Щоб підтвердити право на отримання субсидії, черкащани можуть звертатися лише в департамент соціальної політики, що на Шевченка, 307.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкащани отримали 73 мільйони компенсації за субсидії.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Черкащині судитимуть водія, який пропонував хабар поліцейським

Прокурори скерували до суду обвинувальний акт проти жителя міста Черкаси, який запропонував неправомірну вигоду працівникам поліції. Про це повідомляє...

На Черкащині рятувальники зводять укріплювальні дамби

У зоні підтоплення та на понижених прирічкових територіях Черкаської області рятувальники вживають превентивних заходів для запобігання погіршенню ситуації. Про...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x