НовиниКриміналСтріляв жінці у голову із пневмата: жителю Черкас змінили...

Стріляв жінці у голову із пневмата: жителю Черкас змінили вирок

-

- Advertisment -

Покарання у вигляді 5 з половиною років позбавлення волі днями присудив чоловіку Черкаський апеляційний суд. Його судили за ч. 1 ст. 121 КК України – нанесення умисного тяжкого тілесного ушкодження. Про це повідомляє пресслужба Черкаської обласної прокуратури.

За апеляційною скаргою прокурора Черкаським апеляційним судом 25.10.2021 скасовано вирок місцевого суду в частині призначеного покарання та ухвалено новий вирок, яким черкасця за нанесення умисного тяжкого тілесного ушкодження місцевій жительці (ч. 1 ст. 121 КК України) засуджено до.

За даними слідства, у березні 2020 року підсудний стріляв із пневматичного пістолета в голову жінці, а також ударив тупим твердим предметом їй по голові, спричинивши тяжкі травми. Підсудний здійснив не менше чотирьох прицільних пострілів. При цьому він був п’яний.

Раніше вироком Соснівського районного суду м. Черкаси від червня 2020 року його було засуджено до покарання у вигляді 4 років позбавлення волі, що є нижчим від найнижчої межі, передбаченої санкцією вказаної статті.

З таким рішенням прокуратура не погодилася, тож прокурор подав апеляційну скаргу, у якій порушив питання про ухвалення нового вироку.

Як повідомляла раніше vikka.ua, Дівчина з Монастирища, яку шукала поліція, знайшлася

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащан попереджають про можливість підтоплення

Черкаські синоптики попереджають жителів Черкаської області про можливість підтоплення з 18 до 23 квітня. Про це повідомили у пресслужбі...

Неподалік Умані вантажівка зіштовхнулася з легковиком

Неподалік Умані сталася дорожньо-транспортна пригода. Вантажний автомобіль зіштовхнувся з легковиком Renault Duster. Про це повідомляє Уманське районне управління поліції. За...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x