НовиниЧеркащинаСтрілки Черкащини успішно розпочали цьогорічний змагальний сезон

Стрілки Черкащини успішно розпочали цьогорічний змагальний сезон

-

- Advertisment -

Зимовий чемпіонат України зі стрільби кульової у приміщенні, що проходив у містах Києві та Львові з 11 до 16 січня, об’єднав кращих стрільців країни. Команда Черкаської області була представлена 10-ма спортсменами. Виступ черкаської команди традиційно був вдалим, інформують в управлінні у справах дітей, молоді й спорту облдержадміністрації. Про це повідомляє прес-служба Черкаської ОДА.

Змагання серед гвинтівкової групи були проведені у м. Києві на базі тиру ЦСКА. Організація і проведення змагань були на високому рівні, а стрільбище ЦСКА обладнане новітніми електронними установками і на 10 м, і на 50 м, але не розраховане на проведення повноцінного чемпіонату України через недостатню кількість стрілецьких місць – їх є всього 5 замість потрібних хоча б 30.

Кращими спортсменами цього чемпіонату були наші Сергій Куліш і Дарія Шаріпова. Кожен з них став двократним чемпіоном України в особистому заліку. У вправі МГ-9 – 1 місце,у фіналі вправи МГ-6 С. Куліш встановив рекорд України та виборов перше місце, а у фіналі вправи ГП-6 Сергій виборов срібну медаль, програвши чемпіону Колесникову А. з Дніпра 0,8 очка. Дарія Шаріпова у вправі МГ-9 стала чемпіонкою, у фіналі вправи МГ-6 виборола 1 місце.

Достойні результати показали й інші члени черкаської команди: Омельяненко Д. посів 6 місце у вправі МГ-6, 8 місце у вправі МГ-9 та 11 місце у вправі ГП-6; Чепурна Н. посіла 8 місце у вправі МГ-9 та 10 місце у вправі МГ-6; Грінь Т. стала 10 у вправі МГ-9; Хроненко М. став 11 у вправі МГ-6, Буніна А. та Чорноморець М. стали у цій вправі відповідно дванадцятою і тринадцятою. Тринадцятою у вправі ГП-6 стала і Ходирєва О.

У командній олімпійській вправі ГП-МІКС команда Грінь Т.-Куліш С. посіла 6 місце з 23 команд.

У командному заліку чоловіки Куліш С., Омельяненко Д., Хроненко М. стали абсолютними чемпіонами України – посіли 1 командне місце у вправі ГП-6, 1 командне місце у вправі МГ-6, 1 командне місце у вправі МГ-9.

Перша команда жінок (Шаріпова Д., Чепурна Н., Грінь Т.) традиційно посіла 1 місце у вправі МГ-6 серед 9 команд та 1 місце у вправі МГ-9 серед 10 команд, у вправі ГП-6 стала 4-ю з 14 команд.

Команда жінок у складі Буніної А., Чорноморець М., Ходирєвої О. посіла 7 місце у вправі МГ-6 і 7 місце у вправі ГП-6, а команда у складі Буніної А., Ходирєвої О., Боєвої Д. – 7 місце у вправі МГ-9.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у вихідні Черкаси приймали всеукраїнський спортивний турнір.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаський синоптик прогнозує період стабільного тепла в області

Погода на Черкащині стабілізувалася під впливом антициклону «UWE». Опадів не очікується протягом тижня. Про це повідомляє очільник Черкаського обласного...

Уманчанина госпіталізували до психіатричної лікарні за зберігання зброї та спробу підпалу

Прокурори підтримали публічне обвинувачення у справі 41-річного мешканця Умані за фактом зберігання зброї та умисного грубого порушення громадського порядку....

Цікаве:

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x