НовиниСтав відомий графік контрольних матчів "Черкаських Мавп"

Став відомий графік контрольних матчів “Черкаських Мавп”

-

- Advertisment -

“Черкаські Мавпи” 25 серпня починають повноцінний тренувальний збір. А вже через кілька тижнів потому наша команда проведе перші контрольні матчі.

У межах підготовки “Мавпи” проведуть щонайменше 9 ігор, інформує пресслужба БК.

“Мавп” запросили на передсезонний товариський турнір, який 4-6 вересня відбудеться у Кам’янському. Протягом трьох днів між собою зіграють “Прометей”, “Київ-Баскет”, “Черкаські Мавпи” та “Запоріжжя”.

Також у межах підготовки до нового сезону “Черкаські Мавпи” проведуть контрольні матчі із новачком Суперліги – “Тернополем”, южненським “Хіміком” та “Київ-Баскетом”.

18-20 вересня підопічні Максимі Міхельсона візьмуть участь у товариському турнірі в Миколаєві, де зіграють “Миколаїв”, “Хімік”, “Запоріжжя” та “Черкаські Мавпи”.

“Цьогоріч підготовка до нового сезону проходить в експрес-режимі. Ми лиш зараз почали роботу в групах, 25 серпня починаємо повноцінний збір, а вже через кілька тижнів в Кам’янському граємо товариський турнір. Дякую, що “Прометей” запросив нас на турнір. Після цього вдома плануємо зіграти з “Тернополем” та “Хіміком”. Далі на нас чекає товариський турнір у Миколаєві, який відбудеться 18-20 вересня. А наприкінці вересня плануємо зіграти з “Київ-Баскетом”. 9-10 контрольних поєдинків перед сезоном ми зіграємо”, – каже головний тренер “Черкаських Мавп” Максим Міхельсон.

“Цього сезону мало часу на підготовку. Вже четвертого вересня у нас стартує товариський турнір. Потрібно швидко набирати форму. З 24 серпня очікуємо на роботу над ОФП, тому на турнірі в Кам’янському будемо у певній фізичній ямі. Втім зараз необхідно набирати кондиції і зіграватися. Сподіваємося, що все пройде якнайкраще. Добре, що вже скоро буде баскетбол. Нарешті повернемося на майданчик”, – додав форвард “Черкаських Мавп” Володимир Конєв.

Орієнтовно, новий баскетбольний сезон в Україні стартує в жовтні.

Як повідомляв сайт vikka.ua, Лакі Джонс – новий гравець “Черкаських Мавп“.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Право на тишу проти права на творчість: у Черкасах влада пропонує врегулювати діяльність вуличних музикантів (ВІДЕО)

Право на тишу проти права на творчість. Черкаський виконком пропонує врегулювати діяльність вуличних музикантів. Для цього підготували відповідне рішення,...

Ігор Табурець розповів, як Черкащина готується до можливих викликів нового опалювального сезону (ВІДЕО)

Черкащина готується до нового опалювального сезону. Про це на брифінгу розповів голова Черкаської ОВА Ігор Табурець. За його словами,...

Цікаве:

Як знайти роботу в Черкасах без досвіду: покроковий гайд

Пошук першої роботи може бути викликом, особливо якщо ви...

Черкаські мистецькі школи оголошують набір учнів: як туди потрапити?

Мистецькі школи Черкас запрошують на навчання дітей віком від...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x