додому Новини Черкащина Статус "інноваційної" отримала ще одна школа на Черкащині (ФОТО)

Статус "інноваційної" отримала ще одна школа на Черкащині (ФОТО)

0

Верхняцький навчально-виховний комплекс "Загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів – ліцей" на Христинівщині запрацював у новому статусі. Про це повідомляє прес-служба Черкаської ОДА.

Верхняцький НВК бере участь у проекті "Інноваційні школи Черкащини". Його оснащують сучасними засобами навчання. Також тут працюють над дизайном усього закладу.

"Ми не чекаємо, а вже робимо, – зауважив очільник області Юрій Ткаченко. – Сучасні школи для сучасних дітей. Де б вони не вчились – у селі, маленькому місті чи обласному центрі. І це тільки початок перетворень. Я дуже хочу, щоб учням було цікаво у школі, щоб вони хотіли туди йти, щоб здобували якісну освіту. Це є нашою метою. Верхняцькому НВК уже 30 років. І цей навчальний рік став для нього особливим. Колектив закладу спільно з місцевою владою, з підтримкою нардепа Антона Яценка взяли хороший темп втілення тут новацій".

До реалізації програми "Інноваційні школи Черкащини" вже долучились 29 шкіл. Це право вони здобули на конкурсі. На новації в цих школах із бюджетів різних рівнів уже спрямували понад 21 млн грн. Водночас задля підвищення компетентності вчителів невдовзі на базі обласного інституту післядипломної освіти відкриють лабораторію STEM-освіти.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаську школу цього річ поремонтували на понад три мільйони гривень.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version