НовиниЧеркасиСтарт плей-оф: «Черкаські Мавпи» на виїзді зіграють з лідером...

Старт плей-оф: «Черкаські Мавпи» на виїзді зіграють з лідером чемпіонату

-

- Advertisment -

Кульмінація сезону в Суперлізі Паріматч стартує вже сьогодні, 12 травня, матчем у Києві. У першій грі плей-оф зіграють «Черкаські Мавпи» та «Київ-Баскет». Серія 1/4 фіналу очікується досить інтригуючою. Попри різний статус суперників – лідер регулярного чемпіонату «Київ-Баскет» проти 8-ої команди ліги – «Черкаських Мавп».

Про це повідомляє пресслужба «Черкаських Мавп».

Безперечно, фаворитом серії є «Київ-Баскет». Команда Айнарса Багатскіса потужно пройшла весь регулярний чемпіонат. Кияни з перших турів застовпили за собою перше місце і не відпустили до останньої гри. «Київ-Баскет» тривалий час взагалі не поступався, що свідчить про силу та різнобічність команди. Цього сезону в Києві зібраний досить різний, а разом з тим і варіативний склад – це як сильні українські баскетболісти-гравці збірної України, так і статусні легіонери.

Команда має міцну задню лінію – Янг, Мессі, Мішула, так і хорошу передню – Коренюк, Павлов, Тібодо. Також у складі один із кращих гравців Суперліги останніх років Богдан Близнюк, а поруч з ним інші виконавці. Протягом чемпіонату «Київ-Баскет» демонстрував хорошу стабільність, що і відобразилося на результатах.

«Черкаські Мавпи» навпаки протягом чемпіонату шукали свою стабільність. Команда починала регулярний чемпіонат з показника 0-9. Але поступово підопічні Максима Міхельсона вийшли з цього піке і заслужено пробилися до плей-оф. До цього ще команда додала історичне «срібло» у Кубку України.

Обидві команди ще за кілька тижнів до кінця регулярного чемпіонату забронювали свої місця у турнірній таблиці, тому через матчі поступово готувалися одна до одної. За сезон команди зіграли чотири рази, тричі перемогу святкували кияни, один раз черкасці. Відзначимо, що «Мавпи» здолали «Київ-Баскет» у Києві, і ця перемога була достатньо переконливою. Зараз черкасці підходять до плей-оф у хорошому тонусі. Команда готується дати бій фавориту.

Щодо персоналій, практично на кожній позиції очікуються цікаві дуелі. Серед основних – протистояння центрових збірної України – Дмитро Скапінцев проти Владислава Коренюка, задні лінії Джонс і Янг проти Мессі та Янга, свінгмени Конєв проти Близнюка, форварди Райт проти Павлова. Скрізь є хороші матчапи, за якими буде цікаво спостерігати. Ця серія обіцяє бути насиченою і видовищною. Не пропустіть.

«Зараз починається абсолютно новий турнір. Всі команди рівні. У кожного клубу є в цьому плей-оф шанс дійти до фіналу і стати чемпіоном. Потрібно забути про всі складнощі регулярного чемпіонату і сфокусуватися на найважливішому турнірі. «Київ-Баскет», напевно, найсильніший суперник з можливих. Переможець регулярного чемпіонату. Вони заслужено посіли перше місце, задовго до кінця чемпіонату його забронювали. Просто так цього не буває. Хороша команда з хорошим набором гравців і хорошим тренерським складом. Нам з ними грати нелегко. Всі матчі проти них були дуже складними. Досить варіативна команда. Є класичні центрові і рухливий більш універсальний «великий». Дуже сильна задня лінія. Команда шикарно укомплектована. Відмінні українці і американські легіонери. В «баблі» показали, що «Київ-Баскет» нам по зубах. Тільки в одному домашньому матчі програли без варіантів, коли грали зовсім молодим складом. В інших матчах розуміємо причини поразок. Виправивши помилки, можемо розраховувати на успіх в серії. Хочемо боротися», – повідомляє головний тренер «Черкаських Мавп» Максим Міхельсон.

Гра відбудеться сьогодні, 12 травня, старт о 19:00 в ПС «Венето». Переглянути поєдинок можна онлайн на: Обозреватель, mavpabasket.com, YouTube, ВІККА (запис).

Як повідомляв сайт vikka.ua, фанатів «Черкаських Мавп» запрошують підтримати команду в столиці.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах хочуть списати альтанку «Автобус»: прогнила підлога

Комунальне підприємство «Черкасиводоканал» має намір списати унікальну альтанку «Автобус». Проект рішення Черкаської міської ради розміщено на сайті ЧМР. Унікальну альтанку...

Канівчан попереджають про небезпеку підтоплення

Жителів Канівської громади попереджають про можливе підтоплення окремих територій через водопілля. Про це повідомляє пресслужба Канівської міської ради. Очікується затоплення...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x