НовиниСтало відомо, які громадські ініціативи реалізують за кошти бюджету

Стало відомо, які громадські ініціативи реалізують за кошти бюджету

-

- Advertisment -

14 грудня завершилося двотижневе голосування за проекти у рамках програми "Громадського бюджету". Результати голосування виявилися досить передбачувані.

Лідером голосування став проект Черкаській гімназії №9. Тут хочуть облаштувати подвір’я, яке в результаті впливу часу та непогоди стало травмонебезпечним. Коштує реалізація такої ініціативи 600 тисяч.

"Срібло" здобув проект "Сучасний дитячий навчальний заклад". Він стосується ДНЗ №35, де хочуть встановити новенькі гірки, гойдалки, альтанки, спортивно-ігрові комплекси та замінити покриття майданчиків для безпеки дітей. Обійдеться реалізація такої ініціативи 930 тисяч.

Трійку лідерів замикає проект, що стосується благоустрою алеї парку на території Першої міської лікарні. Тут пропонують встановити нове покриття, лавки, сміттєві урни, зробити освітлення, провести додаткове озеленення та облаштувати сучасну клумбу. Вартує така ініціатива мільйон.

Четвертим за кількістю голосів є садочок №83 "Лісова казка". У дворі садка планують покласти нове асфальтне покриття, замінити підлогу та крівлю павільйонів, утеплити фасад будівлі. Бюджет проекту складає 860 тисяч.

П’яте місце посів проект "Спортивний зал імені Сергія Амброса". Ініціатори проекту планують відремонтувати зал, що знаходиться у приміщенні колишньої тютюнової фабрики ЛІД-14, та закупити туди спортивні снаряди. Він теж обійдеться бюджету міста у мільйон.

Реалізують і проект ДНЗ №18 "Вербиченька", що полягає в облаштуванні його майданчиків сучасним ігровим обладнанням. Його вартість 600 тисяч. Він хоч і був за рейтингом сьомим, однак проект, що посів шосте місце, значно дорожчий і не вклався у суму 5 мільйонів.

Як раніше повідомляв сайт vikka.ua, міський голова Анатолій Бондаренко прокоментував спотворені результати голосування.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Підприємці з Черкас, які постраждали від ракетного удару, почали отримувати компенсації

Розпочато виплати фінансової допомоги підприємцям, які постраждали внаслідок вибуху російської ракети. 41 підприємець вже отримав допомогу на загальну суму...

Які статки і доходи показали черкаські депутати від партії Зеленського

Земельні ділянки, TOYOTA CAMRY 2023, доходи й заощадження задекларували за 2023 рік міські депутати від фракції “Слуга Народу” у...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x