НовиниЧеркащинаСтало відомо, як покарали працівників поліції за бездіяльність на...

Стало відомо, як покарали працівників поліції за бездіяльність на січневій пленарці в Черкасах

-

- Advertisment -

Від попередження про посадову невідповідність до рапорту на звільнення – такі заходи дисциплінарного впливу вжиті стосовно працівників черкаської поліції, які проявили службову недбалість під час скандальної сесії міської ради 29 січня 2018 року. Про це сайту vikka.ua повідомив депутат Верховної Ради від Радикальної партії Віктор Вовк. Нещодавно він отримав відповідь від МВС на своє депутатське звернення.

Згідно з отриманою інформацією, ГУНП у Черкаській області провело розслідування за фактом неналежного виконання своїх службових обов’язків працівниками поліції під час пленарки міськради у січні цього року. В результаті трьох правоохоронців повідомлено по неповну службову відповідність зайнятим посадам, тимчасово виконуючому обов’язки заступника начальника обласного ГУНП оголошено сувору догану, ще трьом службовцям довелось написати рапорти: на звільнення зі служби або на призначення на нижчі посади.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у січні, на пленарному засіданні Черкаської міської ради депутатам довелось під тиском "національних дружин" ухвалювати міський бюджет.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащан попереджають про можливість підтоплення

Черкаські синоптики попереджають жителів Черкаської області про можливість підтоплення з 18 до 23 квітня. Про це повідомили у пресслужбі...

Неподалік Умані вантажівка зіштовхнулася з легковиком

Неподалік Умані сталася дорожньо-транспортна пригода. Вантажний автомобіль зіштовхнувся з легковиком Renault Duster. Про це повідомляє Уманське районне управління поліції. За...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x