НовиниСтало відомо, хто стріляв по бійцях КОРДу під час...

Стало відомо, хто стріляв по бійцях КОРДу під час спецоперації на Черкащині (ФОТО)

-

- Advertisment -

Подробиці гучної теми про стрілянину на Черкащині та відомості про особу, яка стріляла в поліцейських, повідомив у Facebook директор департаменту комунікацій МВС України Артем Шевченко.

"Це – такий собі Сергій Лещенко. Зареєстрований у Балтському районі на Одещині. Мешкав на Київщині. Був смертельно поранений. Під час нальоту на будинок чергової своєї жертви тричі вистрілив у бійців КОРДу, що були у засідці. За це від них у відповідь сам отримав дві кулі: у ногу і живіт. Помер під час надання медичної допомоги", – йдеться у повідомленні.

Як стало відомо, за свої неповні 30 років Сергій Лещенко встиг узяти активну участь у банді, яку оперативники карного розшуку Нацполіції в Київській області та поліцейські Кіровоградщини назвали "балтійці".

На рахунку банди – понад 10 серійних епізодів зухвалих збройних розбоїв на Київщині, Кіровоградщині, Житомирщині, Рівненщині. Серед жертв банди різні люди: і сільські підприємці середнього достатку, і заможна суддя однієї з вищих судових інстанцій країни. "Завтра зранку – інші цікаві деталі операції з ліквідації зухвалої банди "балтійців" оперативниками Департамент карного розшуку Національної поліції України. А доля цього бандита Сергія Лещенка та його поплічників хай стане іншим наукою", – повідомив Артем Шевченко.

Як повідомляв сайт vikka.ua, На Черкащині "на гарячому" впіймали банду крадіїв металобрухту.
0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Смілі та Умані прощатимуться із загиблими бійцями 

Смілянська та Уманська громади проведуть в останню путь військових. На фронті загинули Олексій Зелененко та Олександр Думенко. Про це...

У Чигирині представили художню виставку «Христос Воскрес! Воскресне Україна!»

Напередодні Великодня в музеї Богдана Хмельницького у м. Чигирин розпочала роботу тимчасова виставка «Христос Воскрес! Воскресне Україна!». Про це...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x