НовиниСтало відомо, хто годуватиме черкаських школярів

Стало відомо, хто годуватиме черкаських школярів

-

- Advertisment -

Вісім підприємців і підприємств міста готуватимуть обіди для черкаських школярів у 2016 році. Відповідний тендер провела міська влада Черкас. У розігруванні лотів узяли участь дев’ять підприємців, однак один не зміг виграти жодного. Головним критерієм переможця була ціна. Чим менша ціна на харчування, тим більше шансів на перемогу.

Найбільше лотів – 11 – виграло ТОВ "Каштан-Плюс". Підприємство готуватиме для школярів у ЗОШ № 8, 10, 17, 18, 19, 20, 22, колегіумі "Берегиня", школах № 25, 29, 32, ФІМЛІ.

Підприємство є постійним переможцем тендерів на харчування у школах і лікувальних закладах міста. Статутний фонд – 20 тис. грн. Засновниками ТОВ "Каштан-плюс" є три особи: Ганна Олексенко (вона ж і директор), Дмитро Олексенко та Валентина Гладун. Ганна Олексенко була свого часу депутатом Черкаської міської ради в період мерства Володимира Олійника. У 2002 році навіть очолювала міську ТВК, яка довгий час не визнавала вибори міського голови, де переміг Анатолій Волошин.

На другому місці з 9 лотами ФОП Нестеренко Л.П. Вона готуватиме для школярів в ЗОШ № 5, 9, 12, 15, 21, 24, 26, 27, 30. Перед тим їй було відмовлено в участі у двох лотах – ЗОШ № 3 та Перша міська гімназія. Причина – невідповідність кваліфікаційним критеріям, а саме ненадання інформації про наявність найманих працівників.

Шість лотів виграла ФОП Поліщук Т.О. Вона годуватиме учнів таких шкіл: ЗОШ № 2,4,6, 11, 34 та ГПЛ. По восьми лотах її пропозиції були відхилені. Причина та ж, що і в її колеги Нестеренко – невідповідність кваліфікаційним критеріям.

У трьох школах – № 3, 7, 28 – дітей за міські кошти харчуватиме ФОП Котенко Ж. Г. Жанна Котенко водночас є приватним підприємцем і головою комітету самоорганізації населення "Благовісний".

По одному лоту виграли ФОП Дзюба С.В (вечірня школа), ФОП Юріна (Перша міська гімназія), ФОП Атаманюк (ЗОШ № 13) та ТОВ "Експо-торг" (гімназія № 31).

Директором ЗОШ № 31 є колишній депутат міської ради від Партії регіонів Василь Пивоваров. На останніх виборах він йшов до міської ради від Блоку Петра Порошенка "Солідарність". Однак набрав лише 8,5% у внутрішньому рейтингу партії. Основним засновником ТОВ "Експо-торг" є компанія "Експо-інвест", де директором і головним акціонером є Ігор Калашник, у минулому – депутат міської ради. На останніх виборах також балотувався до міської ради від Блоку Петра Порошенка "Солідарність".

Як повідомляв сайт vikka.ua, відтепер за харчування дітей у садках черкасці платитимуть більше.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаський синоптик спрогнозував погоду на Великдень

Погода травня у місті Черкаси та області вже найближчими днями зміниться: стане більш прохолодною. Про це пише директор Черкаського...

Автівки, мільйонні статки, гроші за кордоном, подарунки: декларації черкаських депутатів від фракції «За Майбутнє»

Елітні автівки, подарунки від батьків, будинки, гаражі і причепи, гроші за кордоном, мільйонні доходи й заощадження задекларували за 2023...

Цікаве:

- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x