додому Новини Стало відомо про стан черкаських волонтерок, які постраждали у страшній ДТП

Стало відомо про стан черкаських волонтерок, які постраждали у страшній ДТП

0

Двоє волонтерок із Чорнобаївщини – Тетяна Богдан та Лідія Сівак – нині перебувають в реанімації лікарні ім. Мечникова у Дніпрі. 5 червня, вони разом на одному авто поверталися зі Сходу, куди відвозили харчі для бійців, і дорогою потрапили в ДТП. Стан обох – тяжкий. Нині біля жінок їхні рідні та волонтери.

Що стало причиною аварії, син пані Тетяни – Микола Богдан – не знає. Можливо, припускає хлопець, вони поспішали повернутися додому і відмовилися від перепочинку напівдорозі.

– У матері перелом тазу, перелом правої руки в плечі, багато забоїв. У четвер їй робитимуть першу операцію – збиратимуть таз, – розповів Микола Богдан у коментарі "Про все".

Стан пані Лідії значно тяжчий. У неї розбита грудна клітка, поламані ребра, сильно пошкоджені внутрішні органи, поламані кисті рук, гомілка.

– Та найстрашніше – дуже постраждали легені, з них постійно відкачують рідину. А через слабе серце її зараз не можна оперувати, – каже волонтерка і подруга Лінда Суділовська.

Черкащанок вона по-дружньому називає "бешеними бабками" та "бойовими подругами" і невтомно продовжує збирати кошти на їхній порятунок та просить молитися за них.

Реквізити для допомоги:

4731 2171 0737 0692 ПриватБанк Лінда Суділовська

Як повідомляв сайт vikka.ua, військові командири визнали проблеми, на які вказали черкаські волонтери.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version