НовиниЧеркащинаСтало відомо, коли вирішиться проблема зі сміттям у Черкасах

Стало відомо, коли вирішиться проблема зі сміттям у Черкасах

-

- Advertisment -

До кінця цього тижня ситуація із вивезенням сміття з контейнерів має бути вирішена. Про це на ранковій робочій нараді міського голови 5 березня повідомив в.о. керівника департаменту ЖКК Сергій Танюк, передає кореспондент vikka.ua.

За словами Танюка, КП "Черкаська служба чистоти" не змогло розрахуватися вчасно із підрядником по вивезенню сміття у місті через низку причин. Також днями відбулася зміна керівника підприємства.

"Ми вже розрахувалися із підрядником. Також робимо все можливе для налагодження роботи. Ми хочемо вибачитися перед містянами та пообіцяти виправити ситуацію в місті до кінця тижня", – сказав Танюк.

Новий керівник підприємства Віра Іщенко пояснює: коли вона зайняла цю посаду, із семи машин підрядника працювала лише одна.

"Наразі вже працює п’ять автомобілів, а шостий перебуває в ремонті. За домовленістю підрядник має впоратися із вивезенням сміття до п’ятниці, – пояснює вона. – Ми наразі хочемо забезпечити планове обслуговування техніки. Також усі факти порушення вивезення сміття з контейнерів ми фіксуємо та складаємо акти, оплата їхніх послуг по факту зменшилася".

Віра Іщенко каже, що на сьогодні актів складено на 210 тисяч гривень і ці кошти будуть направлені на вивезення великогабаритного сміття зі сміттєвих майданчиків.

Також вона наголосила, що зміна підрядника буде вкрай не вигідною для міста, адже тоді доведеться витратити з міського бюджету понад 6 мільйонів гривень на нові контейнери. Наразі і техніка і контейнери для сміття надає місту підрядник.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкасці назбирали підписи на встановлення у місті напівпідземних сміттєвих баків.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Потяг інтерсіті “Черкаси – Київ” змінив графік руху

Потяг інтерсіті “Черкаси – Київ” повертає попередній розклад. З 22 квітня швидкісний поїзд їздитиме до столиці і у зворотному...

Заощадження в іноземній валюті задекларувала депутатка, яка є куратором Черкащини

Цінні папери чоловіка,  доходи й заощадження задекларувала народна депутатка з фракції “Європейська Солідарність” Ірина Геращенко. Декларації за 2023 рік...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x