НовиниЧеркасиСтало відомо, коли почнуть штрафувати за неоплачений проїзд у...

Стало відомо, коли почнуть штрафувати за неоплачений проїзд у черкаських тролейбусах

-

- Advertisment -

Від учора на роботу у черкаських тролейбусах вийшли контролери. Вони перевіряють, як пасажири здійснили оплату за проїзд та документи у пільговиків. Про це повідомляє пресслужба Черкаської міської ради.

кондуктор тролейбус
chmr.gov.ua

Усього компанія «SMART-TICKET TECHNOLOGY», яка виграла конкурс на проведення плати за транспортні послуги у місті Черкаси, найняла на роботу 15 контролерів. Частина з них – це колишні контролери та кондуктори з тролейбусного парку. Серед них – Тетяна Зубиніна, яка має семирічний досвід роботи кондуктором у тролейбусі і маршрутці.

«На жаль, не всі пасажири у нашому місті сумлінні і самостійно сплачують за проїзд. Декого потрібно до цього спонукати. Спочатку ми будемо лише пояснювати людям, а через деякий час, коли люди навчаться здійснювати електронну оплату за проїзд, почнемо жорстко контролювати», – пояснила пані Тетяна.

Контролери працюватимуть групами по три особи, «озброєні» мобільними валідаторами. У перший тестовий день роботи на лінію вийшли 2 групи контролерів у супроводі представників компанії «SMART-TICKET TECHNOLOGY» та управління транспорту Черкаської міської ради.

Як пояснив комерційний директор компанії Вадим Чередняк, головна мета наразі – аналіз труднощів в оплаті для людей і проблем з системою.

«Сьогодні ми завершили синхронізацію мобільних валідаторів контролера з валідаторами в салонах тролейбусів. Контролери починають роботу у режимі «бойового тесту». Цей тиждень вони будуть питати людей, які складнощі виникають при оплаті проїзду, також будуть вивчати проблеми, якщо вони є з нашого боку», – зазначив Чередняк.

контролер тролейбус
chmr.gov.ua

«Штрафні санкції» за неоплачений проїзд почнуть застосовувати орієнтовно за тиждень.

«У разі проїзду без оплати на пасажира чекає два варіанти відповідальності: йому запропонують придбати квиток у контролера, який обійдеться удесятеро дорожче (100 грн). У випадку ж відмови – контролер викличе поліцію, і порушник сплатить штраф вже у двадцятикратному розмірі (200 грн), – говорить начальник управління транспорту Віталій Москаленко.

Нагадаємо, електронний квиток у черкаських тролейбусах запрацював із 1 липня. Надалі планується запровадити електронну систему оплати і у маршрутках Черкас.

Як повідомляла раніше vikka.ua,

у Черкасах в парках розкидали мішки (ВІДЕО)

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська міська рада придбала бус для ЗСУ

Колектив ЧМР на чолі з міським головою придбали мікроавтобус «Wolksvagen» та передали на потреби військовим. Про це повідомляє Анатолій...

Антициклон «GUSTAV» принесе спекотну погоду на Черкащину

Найближчі три дні погоду на Черкащині визначатиме антициклон «GUSTAV», який забезпечить маловітряну, суху та спокійну погоду. Про це повідомляє...

Цікаве:

Чи легко вибрати нерухомість у Чернівцях

Наразі не потрібно їхати у місто вашої мрії, аби...

Чудо-тканина фліс: особливості й переваги

Фліс є синтетичним аналогом шерсті. Попри таку складову, ця...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x