додому Новини Черкащина Стало відомо, чому звела рахунки з життям матір двох малолітніх дітей на...

Стало відомо, чому звела рахунки з життям матір двох малолітніх дітей на Черкащині (ВІДЕО)

0

3 серпня на Уманщині, в селі Танське, сталася страшна подія: 31-річна Валентина Гук, мама двох маленьких діток, повісилася. Сусіди запевняють, жінка звела рахунки з життям через власну матір, проте сама Ніна Володимирівна звинувачує інших. Про це йдеться в сюжеті Надзвичайних новин.

Мати загиблої гралася в хаті з онуками, в той час як до неї підбігли собаки й відвели її до підвішеного тіла доньки.

Сусіди розповідають, що це вже не перша спроба самогубства, і що в трагедії винна мати. Вона агресивна жінка і часто зловживає оковитою. На часті виклики сусідів правоохоронці не реагували, тому жінки продовжували конфліктувати, чого дочка не змогла більше терпіти.

Ніна Володимирівна каже, що звинувачувати треба ворожку – циганку з Черкас, подругу, яка мала стати кумою Валентини. Напередодні трагедії жінка завітала в гості, привезла доньці амфетамін та карту таро, яку також знайшли біля вішальниці.

За словами матері загиблої, циганка розповіла Валентині, що батько її найменшої доньки знайшов собі іншу жінку. Це і стало останньою краплею.

"Попросила мене подзвонити до нього, я подзвонила, – розповідає про останнє прохання Валентини Ніна Володимирівна. – Сказала, щоб повертався додому а він відмовив. І додав, щоб моя донька набиралась розуму".

Осиротілих дітей забрали у лікарню. Каринці немає ще й двох місяців, а дворічного Толю збираються лікувати, тому що хлопчик сліпий від народження.

Рідній бабусі їх віддавати не збираються. У сільській раді кажуть, що жінка зловживає алкоголем і п’ять років тому вже не догледіла двох старших внуків: одна дитина подавилась квасолиною, інша – втратила життя через високу температуру. Діти мали 4 та 2,5 роки.

Сусіди запевняють, що на молодших онуків чекає така сама доля.

Проте вину бабусі ніхто не довів, вона має право стати опікуном, але для цього повинна працевлаштуватись.

Як повідомляв сайт vikka.ua, дітям, у яких повісилась мати, потрібна допомога черкащан.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version