НовиниСтали відомі подробиці затримання озброєних осіб в "Черкасиобленерго"

Стали відомі подробиці затримання озброєних осіб в "Черкасиобленерго"

-

- Advertisment -

11 помпових рушниць, близько 500 набоїв до вогнепальної зброї та 19 пістолетів травматичної дії – такий арсенал було вилучено у молодиків, які перебували у будівлі "Черкасиобленерго". 18 квітня поліція затримала там три десятки озброєних осіб. 

"Охоронці" так і не змогли пояснити, проти кого вони готувалися застосовувати зброю", – пише у Facebook заступник начальника Головного управління Національної поліції в Черкаській області Віктор Іванько.

За його словами, серед затриманих місцевих жителів не було. Перебували у приміщенні Обленерго жителі Київської, Житомирської, Віницької, Сумської та Дніпропетровської областей.

Водночас начальник відділу комунікації ГУ Нацполіції в Черкаській області у коментарі vikka.ua зазначає, що затриманих осіб допитали та склали 32 адміністративні протоколи за статтями 195-4 та 190 КУпАП (порушення порядку зберігання зброї та спецзасобів, – ред.).

"Вони мали дозволи на зброю. Підстав для затримання не було", – додає Дмитро Грищенко.

Нагадаємо, у результаті тривалих переговорів керівництва Главку з даними особами приміщення держустанови було звільнено. Затриманих молодиків працівники поліції відвезли у райвідділ для з’ясування підстав їхнього перебування у приміщенні підприємства та законності володіння зброєю.

Було встановлено, що певний період вони проживали в актовій залі Обленерго. Наслідками їхнього "проживання" у приміщенні стали пошкоджені меблі, вирвані двері та повний безлад.

Як повідомляв сайт vikka.ua, працівники "Черкасиобленерго" вийшли на протест проти колишньої керівниці.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

«Якщо підтвердиться, то буде звільнений»: мер Кам’янки прокоментував ніби наявність громадянства рф у секретаря

Міська рада Кам'янки Черкаської області звернеться до СБУ з проханням перевірити інформацію про ймовірну наявність громадянства РФ у секретаря...

Черкаська спортсменка стала чемпіонкою Європи з самбо

У місті Нові-Сад, Сербія, відбувся чемпіонат Європи зі спортивного самбо, де за медалі змагалися спортсмени з різних країн. Про...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x