додому Новини Черкащина Стали відомі подробиці про падіння сценічного обладнання в Умані на дітей (ВІДЕО)

Стали відомі подробиці про падіння сценічного обладнання в Умані на дітей (ВІДЕО)

0

Шістьох дітей шпиталізували час святкувань Дня Незалежності в Умані на Черкащині. На них упала конструкція з екраном, яку зводили монтажники. Про це йдеться в сюжеті ТСН.

Центральну площу Умані повністю перекрили на час святкування. Інцидент трапився на етапі монтажу: інженери зводили великий екран, а в цей час діти підійшли близько до сцени, щоб подивитись, що там відбувається. Точно ніхто не говорить, що трапилось далі: або повіяв вітер, або обірвався трос, але весь цей екран упав просто на дітей. Їх витягли із завалів і розвезли по місцевих лікарнях.

"Першу медичну невідкладну допомогу надали, відпустили додому, підстав для госпіталізації не було", – розповів фельдшер приймального відділення Уманської міської лікарні Юрій Цимбал.

Діти дістали синці й подряпини, найсерйозніша травма – надщерблений зуб. Організатори кажуть, що вже за кілька годин вони повернулися назад, на святкування, однак на сцені через стрес не виступали. Батьки подій не коментують, проте організатори запевняють – до них претензій немає.

"Ми відшкодовуємо кошти, тобто стоматологічні послуги дитині, в якої пошкоджений зуб. У всіх інших батьків питань немає, ми їм приносимо вибачення за цю прикру ситуацію, але це такий збіг обставин і ніхто від цього не застрахований", – переконує Юлія Пахолюк.

Що діти робили так близько до сцени, куди дивилися художні керівники, які привезли виступати творчий колектив із місцевої музичної школи і чому працівники, які монтували сценічне обладнання не обмежили доступ до робочої зони, буде з’ясовувати поліція.

Наразі за фактом травмування дітей відкрили кримінальне провадження про порушення правил техніки безпеки. Санкція статті передбачає покарання від штрафу до ув’язнення до 2 років.

Як повідомляв сайт vikka.ua, дітей в Умані привалило технічним обладнанням.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version